Direktlänk till inlägg 1 juni 2010

Njuter!!

Av Subban Svensson - 1 juni 2010 13:30

Gissa vem som njuter av det soliga varma vädret!

Älskar solen och njuter oerhört för tillfället av att få vara naken ute i solen så mycket det bara går.

Har redan fått fin brun färg på min kropp, solar både i solstol, på filt, bunden och även krypande naken på alla fyra i trädgårdslanden.

Hoppas ni har tid att smaka solen!

 
 
Ingen bild

masse

6 juni 2010 00:14

MMM kan tänka mig det är du som sitter där i värmen och njuter för fullt i all din nakenhet.
Härligt härligt älskar också solen och skulle inte ha något emot att sitta där med dig lika naken som dig med kuken rest i vädret så hade du fått något mera att njuta av. Härligt att du redan fått lite färg på din nakna kropp, det låter härligt, vill så gärna krypa intill dig där i trädgårdslandet...
Tack det har jag allt tid smaka lite sol med.

 
rumpmasen

rumpmasen

17 juni 2010 07:41

Skulle vilja se dig naken i solen. Själv var jag naken på Kärsön i Stockholm hela dan igår och bara njöt.

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Fittälskaren

20 juli 2010 17:21

Ja är solbränd på pattarna! Jag slickar gärna din kåta-våta fitta och du masse, fuck me!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se