Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Soldyrkan.

Av Subban Svensson - 22 juni 2010 15:35

Ledig från jobbet och fått sola min nakna kropp, härligt.

Har blivit jättebrun överallt.

Får naturligtvis inte ligga och lapa sol hur som helst utan normala solningen går till så att jag blir bunden mellan 4 stycken spett och mellan dom blir jag bunden som ett skrevande X.

Börjar det bli för mycket sol på subban så händer det att Frun spolar vatten på mig från slangen, blir även vänd med jämna mellanrum + att besökare hos Frun får ta för sig av den bundna subban vilket dom gladeligen brukar göra.

Finns även en solbänk som jag brukar bli bunden vid, överkroppen ligger lutande ner och stjärten putar ståeende ut samtidigt som benen är så brett isär det bara går.

Blir faktiskt solbränd i hela stjärtskåran + att man är tillgänglig för att sättas på eller piskas.

 
 
rumpmasen

rumpmasen

23 juni 2010 07:27

Härligt! Jag skulle vilja vara där och se dig. Jag skulle gärna själv få ligga naken och bunden på gräset och bli utnyttjad.

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se