Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Varför?

Av Subban Svensson - 23 juni 2010 21:47

Fått en liten chans att skriva några kvällsrader och det som gör mig förvånad är hur många besökare per dag min blogg har trots att jag inte skrivit något nytt på länge?

Hur kommer det sig att ni är så trogna och vilka är ni?, kan ni inte skicka en liten hälsning bara så blir jag glad.

Pussar&Kramar

 
 
Ingen bild

Pierre

24 juni 2010 02:21

Jag följer din blogg troget varje dag i hopp om att hitta något nytt inlägg av dig. Man blir alltid glad när det är något nytt fast man skulle vilja ha en bild någon gång. Sen så drömmer jag om att ev träffa dig någon gång och utnyttja alla dina hål på det sätt som behagar mig.

Jag hoppas du får en svidande kul och trevlig midsommar och att du blir utnyttjad som den slampa du är!

 
Ingen bild

en som gillar rejält stora

24 juni 2010 11:31

ha en bra midsommar och ha en masssa härlig sex skulle gärna vara med om en sex kväll med dej.

 
Ingen bild

Lilla kåtbocken

24 juni 2010 14:52

Håller med föregående skrivare ;) men jag skulle vilja lägga till att jag är mest sugen på dina bröst!

 
rumpmasen

rumpmasen

25 juni 2010 08:03

Trevlig midsommar med både sol och ris. Tittar på din blogg så gott som dagligen och blir lika glad varje gång det finns något - inte bara glad, även kåt.

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bikille

27 juni 2010 18:56

Följer din underbara blogg för att få läsa och bli kåt av dina underbara äventyr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se