Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Mmm.

Av Subban Svensson - 29 juni 2010 19:15

Varit ledig i dag och njutit av det underbara vädret.

Har aldrig haft fläsket så välstekt som i år, fullkomligt älskar att dränkas av solen.

Lite svårt dock att få solbränna under pattarna, försöker lägga upp dom så att solen kommer åt men det är svårt, även blivit fatbunden på rygg mellan spetten och sedan fått snören bundet runt vårtorna och sedan snörena fastsatta med tältpinnar för att jag ska få solbränna under pattarna.

Var en tuff midsommar vilket man fortfarande kan se tydliga märken på min kropp som bevis.

Var helt utmattad både av att severa, fixa, prygel och orgasmer.

En Master hade med sig sin knullmaskin och gissa vem som blev fastsatt i den på gräsmattan!, svimmade av till slut och fick hjälpas därifrån.

Fruktansvärt förnedrande att bli fastspänd i denna maskin med alla sittande i en ring runt och att sedan inte klara att kontrollera sin kåthet utan skrika ut orgasm efter orgasm.

Midsommarafton sket sig vädret så vi fick flytta in med midsommardagen var vädret helt underbart så då blev det vistelse ute hela dagen.

Gissa vem som är catfight mästare bland slvinnorna!

Inser mer och mer vilken slyna jag är men njuter varje sekund av att vara det.

Puss i solen och hoppas ni kan sola nakna!

 
 
rumpmasen

rumpmasen

30 juni 2010 18:36

En härlig midsommar med andra ord. Jag skulle vilja se dig i knullmaskinen eller när du ligger naken fastspänd på gräset. Skulle gärna ligga själv där också. Nu får det bli en stillsam runk i stället.

http://http;//rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se