Direktlänk till inlägg 3 juli 2010

Sommar.

Av Subban Svensson - 3 juli 2010 08:04

Vilken härlig morgon med sol och värme.

Varit uppe ett tag och jag behöver väl inte nämna hur skönt subban tycker det är att skutta runt naken utan att frysa.

Dukat frukost till Frun ute i trädgården, Frun sover än så subban har en stund för sig själv.

Få se vad dagen har att erbjuda!

Efter frukost brukar Frun lägga sig och sola naken på solsängen och subban brukar få smörja sololja och även ge lite morgontunga.

Städslaven kommer 09.30 och ska stanna tills i morgon, misstänker att Frun har mycket planer för honom.

Ska även ta en sväng till affären och handla idag, så varmt som det är nu kan man vara riktigt utmanande klädd eller oklädd kanske det heter.

Kommit på en liten nackdel med solbränna, skinnet blir så mörkt att smisk/pisk  inte syns lika bra som på ett par vita skinkor så därför brukar det sluta med att man får väldigt hård behandling innan det syns ordentligt på skinnet.

Smällar man får ta!

Ha en underbar dag i solen och vem vet vi kanske ses i affären.


 
 
rumpmasen

rumpmasen

3 juli 2010 08:41

Du och städslaven får säkert mycket att göra. Jag skulle också gärna ge Frun och även dig lite av min tunga

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se