Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Värme!

Av Subban Svensson - 11 juli 2010 20:03

Varit underbart varmt och skönt och naturligtvis har jag varit naken hela tiden, så underbart att låta sol och vind smeka min kropp.

Har just varit världens åskskur men det kan man väl leva med.

För min del fick det gärna vara så här varmt och fint året om.

Blev bestraffad häromkvällen på så sätt att efter att ha legat skrevande fastbunden och njutit av solen så blev jag inte lössläppt utan fick ligga kvar när kvällsfukten i gräset kom och det var inte bara fukten som kom utan även knott och mygg + att jag frös så jag skakade efter att ha blivit bränd av solen.

Midsommarfirandet har jag inte berättat så mycket om än men som vanligt så ska det lekas lekar, har aldrig fattat varför.

Ska det lekas så är det naturligtvis slavar och slavinnor som ska stå för underhållningen.

Liten kort resume´av slavinnornas bana, krypa på alla 4 fram till en gigantisk kuk som sitter stadigt förankrad i en bräda, sätta på jättekuken en kondom, sätta ner fittan på jättekuken och jucka hela längden 15 gånger och efter det ta av kondomen om blåsa upp den och binda den i en rönn.

Åskar igen måste sluta!

 
 
Master

Master

11 juli 2010 23:42

Låter kul med lekar, ska nog låta slynan leka lite mer på alla fyra.
Staffet var helt rätt, själv ska jag nog binda upp slynan i äppelträdet, undrar vad de nya grannarna ska säga...
Helgen gick i ledihetens tecken, nakenbad i Rullsand med lite randad bak, ni skulle varit med.
/Master

http://masterochslynan.blogspot.com

 
rumpmasen

rumpmasen

12 juli 2010 07:45

Vad synd att det inte var jag och min kuk du var tvungen att sätta dig på och jucka. Är i Stockholm idag och skall prova på att sola näck på Kärsön och se om något händer.

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

 
dekanami

dekanami

12 juli 2010 08:01

Då var du surrad och det surrade om dig. Ha ha....:-) Jag njuter också av solen. Men något regn eller ett uppiggande åskväder har jag fått se mig i månen efter...

http://dekanami.blogspot.com

 
Ingen bild

pungen

12 juli 2010 20:38

hur blir man slav hos Er

 
Ingen bild

kallekula.gloggagratis.se

13 juli 2010 07:03

vilka slavar söker ni?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se