Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Lugn kväll.

Av Subban Svensson - 16 augusti 2010 21:28

Lillslynan sover redan och slaven har lämnat oss för idag, Frun ser på film och subban passar på att kolla datorn.

Jag och lillslyna var till affären och eftersom hon ska träna så fick hon ha teens apparaten med elektroderna fästa på rumpan så hennes rumpa ryckte så vackert vare sig hon ville eller inte.

Subban var som vanligt mer avklädd än klädd när hon handlade men gjorde inte så mycket bus utan ville mera ha lite koll så att det gick bra för lillslyna.

Lillslyna fick vara troslös med kort sommarklänning.

Allt gick bra och hon bar snällt dom tunga kassarna hem till Frun och sedan fick hon ut och jogga med slaven.

Subban fick vara träningshål till slaven med sin uthållighetsträning lite senare vilket inte var så dumt, skäms inte att säga att jag älskar orgasmer.

Slaven verkar mycket kåt på lillslyna vilket man kan se när hon rör sig naken i närheten av slaven så växer kuken mera än vanligt men tyvärr får han inte röra henne.

Om Frun tillåter ska nog subban ta tidig kväll och vakna pigg och kåt som vanligt.

Sov Gott!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se