Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Allt bra?

Av Subban Svensson - 17 augusti 2010 20:56

Subban mår bra och njuter av livet men tyvärr saknar jag komunikation med er läsare, vill så gärna att ni skriver något till mig!

Städslaven fick raka lillslyna idag och jag trodde nästan att han skulle dö av kåthet men slicka eller knulla henne fick han inte för Frun.

Städslaven har blivit mycket duktig och hur uthållig han blivit!, tror nästan han kan knulla hur länge som helst utan att spilla sin säd.

Lillslyna har fått hårdträna idag också, träningscykel, simma, jogga + armhävningar och i morgon blir det dags för lårträning med stora kuken.

Hon är en jättemysig tjej som verkar trivas med oss även om hon saknar sin Master och är hungrig och har träningsvärk.

Naturligtvis så är hon förbjuden att bära kläder här hos oss så städslaven blir vild av kåthet när hon är i närheten.

Hoppas ni har det bra och skriv gärna en kommentar eller fråga!

 
 
dekanami

dekanami

17 augusti 2010 21:14

jag kommunicerar gärna med dig! Det är spännande att följa vad som händer. :-) Kan du inte berätta lite mera om planerna Frun hade om att starta ett pensionat? Ha en bra kväll!

http://dekanami.blogspot.com

Subban Svensson

17 augusti 2010 21:18

Varför tror herrn att lillslyna bor hos oss?
Kommer flera som ska bo hos oss framöver.
Verkar vara en god tanke att ha pensionat.

 
Ingen bild

Nissee

17 augusti 2010 22:36

Kul att du skriver igen. Skull vara kul att läsa mer detaljer om knull och du kan väl berätta mer om dina pircingar. Skulle vara fantastiskt om du la ut lite bilder.

 
Ingen bild

Bill

18 augusti 2010 12:27

Jodå kära subba. Jag skriver gärna ett par rader till dig. Jag är själv undergiven sexuellt och blir störtkåt av att läsa städslavens upplevelser. Men ibland undrar jag om det du skriver verkligen har hänt eller om det är en frukt av din fantasi. Fast det kvittar ju. Jag blir så kåt i alla fall!!!

 
slynan

slynan

18 augusti 2010 13:18

Hej du underbara.
Master och jag skulle gärna komma förbi och låta Frun, tillsammans med Master och dig fostra mig. Behöver en redig omgång nu efter semestern...
Puss slynan

http://masterochslynan.blogspot.com

 
Ingen bild

kocken666

18 augusti 2010 15:25

allt du skriver är så bra!du har nog den mest intressanta bloggen.fortsätt så!gärna mer bilder på dig!
Från en ung beundrare!

 
Ingen bild

kåt ludvika bo

19 augusti 2010 19:24

du gör mig så kåt bara av tanken att få se dej handla gör att han blir hård hur skulle det vara om du tog hand om mig med en trapp on?

 
rumpmasen

rumpmasen

20 augusti 2010 07:41

Hej min favorit! Har varit bortrest ett tag utan tillgång till dator. Nu är jag tillbaka och slukar dina blogginlägg. Som vanligt blir jag kåt och måste runka ur en sats. Drömmer om att få slicka dig eller bara få se på när du knullas. Kram!

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se