Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Lördag.

Av Subban Svensson - 21 augusti 2010 20:27

Hej alla!

Lite sliten idag, fick lavemang igår vilket inte tillhör subbans favoriter men Frun anser att det är nyttigt att rengöra detta stället ibland.

Som överraskning fick subban lavemang med rödvin vilket gjorde att stackars subban fyllnade till utan att ha druckit en droppe och som reaktion på detta så är subban lite bakis idag.

Lillslyna är jätteduktig och verkar trivas bara mera med oss, städslaven är fortfarande kåt som ett troll på henne men Frun tillåter inget från städslavens sida.

Vi alla 3 har fått pisk av Frun idag så vi har alla röda rumpor och fått turas om att slicka hennes fitta.

Lillslyna tränar jätteduktigt mest med städslavens hjälp och innan hennes vistelse är över här tror jag hon fått en mycket bra grund att stå på inför framtiden.

Förlåt att subban kanske låter lite virrig ikväll.

Ha en skön helg!

 
 
Ingen bild

strumpbyxan

22 augusti 2010 02:17

låter läckert med vin lavemang.Frun är verkligen en hård och läcker dam. själv hade jag gärna varit där också och velat slicka hennes fitta med alla goda safter som kommer där ur och även slicka rent hennes stjärt och även din med vinsmak.

 
dekanami

dekanami

22 augusti 2010 07:52

Lavemang med rödvin....haha...det har jag aldrig hört talas om förut. Det var en intressant variant....:-)

http://dekanami.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se