Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Härlig dag!

Av Subban Svensson - 23 augusti 2010 20:27

Varit en härlig dag med mycket sol på subbans kropp.

Lillslyna tränar så duktigt, blir riktigt imponerad!

Kommer att sakna henne när hon lämnar oss, tror jag städslaven också kommer att göra.

Lillslyna har fått gått och handlat med mig igen men denna gång fick hon ha teens apparaten på fittan och mina geishakulor uppstoppade i fittan, vad hon fick kämpa med sina lustkänslor.

Blev så illa att hon fick orgasm på väg till affären och tappade kulorna i gruset, ingen såg oss hoppas jag när vi torkade rent kulorna och hon stoppade skamset in dom igen.

Man fick inte mycket hjälp av lillslyna när det skulle handlas heller utan hon stod bara med röda kinder och höll ett krampaktigt tag i vagnen.

Idag när hon tränade lårmusklerna märkte man verkligen framstegen för hon klarade 20 minuter på kuken.

Hoppas ni har det bra och skriver en rad!

 
 
Ingen bild

Nissee

24 augusti 2010 08:58

Kul att du skriver oftare nu. Kan du inte gå in på lite mer detaljer som hur ni få knull och vad som hände efter du fick lavemang ?
Älskar att läsa om era kåta lekar

 
Ingen bild

Kåtbikille

24 augusti 2010 11:07

Låter som att lillslynans master kommer bli nöjd, hur går det med träning för dig då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se