Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Träning.

Av Subban Svensson - 25 augusti 2010 12:40

Igår var ingen trevlig dag alls för stackars subban, städslaven kunde inte komma och lillslyna skulle tränas vilket fick till följd att Frun gav subban order om att jogga med lillslyna.

Behöver väl knappast tilläga att det inte riktigt är min favoritsysselsättning och till råga på allt tvingade Frun på mig en t-shirt och ett par cyckelbyxor och äckliga gympaskor, hatar sådan klädsel och ingen bh fick jag ha heller.

Lillslyna fick som vanligt ha sina danstrosor och Frun såg till att stoppa upp en vibrator mellan mina ben.

Frun förklarade att vi skulle ta vanliga 5km banan och att försöka fuska var lönlöst för längst bort på banan fanns ett träd som det låg en sten under och där hade slaven på Fruns order lagt en sak som vi skulle ta med oss hem.

Frun förklarade även att hon visste den exacta tiden det normalt tog för slaven och lillslyna att springa och för varje 10 sekunder längre tid det tar skulle resultera i 1 piskrapp på våra rumpor.

Sedan skickades vi ut i det kalla regniga vädret, försökte verkligen jogga dels för att snabbt få komma tillbaka till värmen men även för att minska antalet slag på våra stjärtar, det är inte lätt att jogga med min kropp!

Nog enerverande med den vibrerande saken mellan benen men varje gång jag försöker få lite fart så börjar ju pattarna hoppa som tokiga.

Lillslyna försökte verkligen peppa mig att snabba på men speciellt fort gick det inte, regnet öste ner och jag ramlade på en lerfläck, sminket rann, håret blött och t-shirten blev dyngsur av regnet och svett så man såg ut som en deltagare i miss blöt t-shirt, när äntligen nådde slutet så hittade vi mycket riktigt en klädnypa under stenen som vi tog med oss på vår "löpning" hemåt.

Vi kämpade oss hem och även om jag trodde mig vara nära döden så lyckades vi komma hem igen, Frun släppte in oss och gav oss order om att duscha vilket vi snällt gjorde.

När vi sedan nakna, varma och torra kom in till Frun fick vi veta resultatet, blev inte glad att höra uträkningen.

Tack vare min senfärdighet tog det 12 minuter längre tid än när städslaven gjorde samma träning vilket gav oss 72 rapp var på våra rumpor.

Vi fick ställa oss med överkroppen över bänken och sedan började Frun piska oss ståeende så att vi fick vartannat slag, första 10 var med käppen vilket gör djävulsk ont och ger märken som sitter länge sedan bytte Frun till vanlig piska med såg till att vi fick något slag mellan benen ibland så vi båda skrek till, min stjärt kändes nästan bedövad efteråt och lillslyna grät lite försynt.

Vi fick inte resa oss efter bestraffningen utan Frun gick runt och smekte våra sargade bakdelar samtidigt som hon mässade lite om hur senfärdighet kan straffa sig, nu ska ni inte tro att det är över än för Frun har en liten överaskning!

Hörde hur frun gick bort till skåpet men fattade inte vad hon gjorde förrän hon kom framför oss med en strap som hon satt på sig, har aldrig sett denna förut och storleken var skrämmande, gigantisk var väl mera ordet.

Nu ska slynorna knullas av Frun sa hon innan hon tog plats bakom lillslyna och började penetreringen av hennes fitta, lillslyna skrek att den är för stor snälla vilket bara fick till följd att Frun smiskade hennes ömma bak så att hon skrek ännu mera.

Till slut fick Frun in den i lillslyna och jag hörde på lillslynas andning och gurglande att detta var nog något större än hon nånsin provat, Frun knullade henne hårt och bestämt samtidigt som hon med handen piskade rumpan och när Frun var nöjd så verkade lillslyna helt borta.

Hann inte tänka så mycket mera på lillslyna innan jag fick samma behandling, den var djävulsk stor men jag är nog mera erfaren på stora saker så efter en stund upplevde jag mycket njutning av behandlingen även om jag var mer än slut efteråt.

Efter behandlingen fick vi hjälpas åt med att slicka Fruns fitta tills hon blev nöjd, kan lova att min och lillslynas stjärtar inte var någon vacker syn och naturligtvis syns det även idag vad som hände.

Hoppas bara att jag inte behöver jogga flera gånger.

Frun nämnde något om att vi ska få smaka den stora i andra hålet vad det lider, bävar inför detta möte!

 
 
dekanami

dekanami

25 augusti 2010 19:05

Vilket träningsdag! Hoppas ni har kunnat återhämta er lite, du och lillslyna.

http://dekanami.blogspot.com

 
rumpmasen

rumpmasen

25 augusti 2010 20:24

Varför var jag inte där och fick se dig jogga med gungande pattar. Hade förresten gärna stått där jag också med rumpan bar och fått både smisk och strap.

http://www.rumpmasen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

strumpbyxan

25 augusti 2010 22:40

behöver träna jag me.... och även strapas

 
Ingen bild

nissee

26 augusti 2010 02:36

det var väldigr upphetsande att läsa om ert knullande med jätten, du måste skriva ingående om hur ni får den i röven för det blir ännu mer uppkåtande

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se