Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Lördag4.

Av Subban Svensson - 12 oktober 2010 19:28

Efter att jag har blivit ordentligt bunden så fick slavar och slavinnor order om att sitta på huk mot väggen och se på när subban får sitt straff, nästa händelse var att Dominan satte på mig en ögonbindel.
Är hemskt att ligga helt utlämnad och kan man inte heller se vad som väntar blir det lite jobbigt, fick ligga och svettas en bra stund utan att något hände och bara väntan är rena tortyren.

Kände lukten en millisekund innan första smärtan kom, stearin!, alla 3 har stearinljus som dom droppar över min stackars kropp.
Försöker vrida min kropp men kommer ingenstans och det känns som om det regnar hett stearin över hela min kropp, speciellt brösten och fittan verkar populär att droppa stearin på, träff på träff får min svällda oskyddade clitta att skrika av smärta men till slut blir det ett skyddande lager av kallnat stearin som skyddar lite granna mot fler chocker.
Vet inte hur länge dom höll på men till slut upphör det och jag ligger täckt av ett tjockt lager stelnat stearin och hela min kropp darrar.

Känner mig inte speciellt glad över att det slutat, vet allt för väl hur stelnat stearin brukar tas bort.
Fick snart mina farhågor bekräftade när första smällen kom, dom tänker piska bort stearinet!
Blev piskad utan nåd och jag skrek och grät men slagen bara fortsatte komma, klarar pisk på brösten och kroppen men direkt på min groteskt svullna fitta och oskyddade clitta kan man inte vänja sig vid utan smärtan blir övermäktig.
När dom väl var nöjda med sitt verk låg jag och hulkade vilt, blev lössläppt och fick gå och sätta mig på pålen för att vila (trodde jag) men sanningen var att Frun och Dominan ställde sig bakom mig och började piska röven på mig samtidigt som dom hetsade mig att knulla kuken fortare, Master tog samtidigt hand om mina bröst som han behandlade mycket hårdhänt, kramade och drog i hela pattarna och speciellt verkade han gilla att försöka slita av mig stackars svällda spenarna.
Kan inte hjälpa mig själv utan helt plötsligt bara kommer jag i en jätteorgasm som får mig både att skrika och okontrollerat sjunka ner över löskuken och jag minns inget förrän Master och Dominan lägger ner mig på en soffa.

 
 
rumpmasen

rumpmasen

12 oktober 2010 21:37

Nu har jag läst om dina senaste bravader och fått runka ur mig ordentligt. Skriv mer snart!

http://http;//rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards