Direktlänk till inlägg 13 oktober 2010

Lördag5.

Av Subban Svensson - 13 oktober 2010 11:05

Fick ligga och vila med ett stort glas vatten som fylldes på när det var slut, kände mig rätt så slut men njöt av att få ligga och titta bara.
Lilla slavinnan fick ligga på bänken med vacumsug på fittan och bröstvårtsugarna monterade och slavpojkarna fick se till att det inte saknades mat och dryck till dom hungriga, båda hade präktiga stånd när dom sprang runt och serverade och även jag fick lite mat i munnen.
När hungern var stillad fick pojkarna städa undan samtidigt kom Master fram till mig och smekte snällt min ömma kropp och frågade om jag behövde gå på toa, jag nickade och svarade ja för allt som hänt + allt vatten hade fått mig kissnödig.

Jag ser till att kissa subban sa Master till Frun och hon nickade bifall, trodde jag skulle få gå på toa men Master hade andra planer så jag påsatt ett halsband med tillhörande koppel och sedan fick jag krypa på alla fyra ut på det fuktiga gräset i trädgården där jag fick sätta mig och skreva framför Masters vakande öga.
Lite förnedrande är det men mycket skönt att äntligen få låta strålen komma.
Efter att ha gjort från mig tvingade Master mig att krypa ett varv runt trädgården för att få lite luft innan jag fick krypa in igen.

Väl där inne igen fick jag ligga ner i soffan igen och studera, lilla slavinnan började tydligen vara klar för dom tog bort suget och klämde och fingrade på hennes intima delar, vårtorna var stora och fina men fittan hade inte hunnit blivit lika grotesk som min var men tydligen fick det duga.
Hon blev nu bunden med stjärten i vädret och benen särade och fick vårtbitare i sina vårtor sedan hjälptes dom dominanta till att piska stjärten på henne tills den blev röd och fin.
Rätt så läcker syn att skåda, uppsugen glansig fitta fylld med guldringar i läpparna och den vackra röda färgen på hennes stjärt.

När hon låg där till allmän beskådan frågade Domina sin slav en fråga, skulle du vilja knulla slavinnans våta fitta?
Han svarade ja med tydlig röst och jag såg hur kåtheten lyste i hans ögon vid möjligheten att få knulla, Domina sa till oss att han har inte fått sticka kuken i en fitta på över 6 månader så han kanske ska få chansen nu.
Helt smärtfritt ska det inte vara lilla slav så en liten anordning ska du få ha på dig men sedan har du 10 minuter fritt knullande.

Anordningen innebar att ett rep drogs runt hans pung och sedan ut bak mellan hans skinkor sedan fästes detta rep i ett långt kraftigt gummiband som satt fast i väggen 3 meter bort, antar det är samma typ av band som används i bungyjump och fåniga tävlingar på tv.
När allt var fastsatt och justeras fick han klartecken att knulla, första och andra försöket nådde han inte ens ända fram innan han fick backa för att hans pung höll på att slitas av men tredje försöket tog han riktig sats vilket fick till följd att jag trodde han skulle bryta kuken när han träffade slavinnans lår istället för fitta.
Han kämpade som ett djur med svetten lackande och på 8e försöket lyckades han åtminstone nosa i fittskåran, var lite taskigt för när han närmade sig fittmynningen så drogs det så hårt i pungen så kuken trots jättestånd blev att peka neråt vilket gjorde det jättesvårt att trycka in den.
Han kämpade vidare helt besatt av den hägrade fittan men lyckades bara nosa till i skåran ett par gånger till men aldrig få in den.
Stopp ropade Domina och slaven stannade med sänkt huvud, du hade chansen men tydligen vill du inte knulla så det kommer att dröja innan du får en ny chans.

Domina vände sig till Frun och sa, du har berättat om din uthållige slav, kanske han ska få chansen nu när min inte ville?
Visst ska han få visa vad han kan, ska vi säga 30 minuters knullande och absolut sprutförbud, alla höll med och jag hörde Frun morra till städslaven att gör mig inte besviken nu.
Såg lite lustigt ut när vackra lilla fröken städslav med sitt långa perukhår och bh står där med sin omskurna kuk redo att ta den försvarslösa fittan i besittning.
Börja nu fick han order om, han tryckte in kuken med ett sörplande ljud från hennes fitta och sedan började han lugnt och metodiskt knulla henne.

Blev lite avundssjuk för jag vet vilken skön uthållig kuk han har, var inte heller det minsta orolig över att han inte skulle klara sitt uppdrag så tränad som han har blivit.
Lilla slavinnan verkade då inte vara missnöjd med behandlingen utan jag tror hon fick orgasmer med jämna mellanrum och fittan hennes verkade bara sava mer och mer under behandlingen.
Alla tittade fascinerat på föreställningen och det enda som märktes på städslaven var att han började bli lite svettig på ryggen.
Stopp ropade Frun och slaven drog ut sin kuk ur slavinnan med ett nöjt leende på sina läppar.
Frun såg nöjd ut och sa till slaven att hon och Domina hade haft ett litet vad och vinsten var att om han klarade sin uppgift skulle han få knulla Domina och även få tillstånd att spruta.
Kan inte påstå att slaven såg ledsen ut utan han strålade, tyvärr verkade inte Dominas slav lika glad efter att ha blivit blåst på konfekten.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se