Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Klåda!

Av Subban Svensson - 21 oktober 2010 13:44

Förstår inte hur man bara kan bli mer och mer liderlig med åren.

Frun har sett till att jag har clitpump monterad idag och jag får inte ta bort den förrän jag kommer hem, skönt att bara clittan blir sugen och inte hela skrevet förvandlas till en kofitta.

Lovar att den kommer att vara styv och svälld tills jag kommer hem, problemet är väl att jag sitter och är mer än lovligt kåt, visade någon kuken skulle jag ställa upp på direkten.

Undrar om jag är överkåt eller om alla flickor i min ålder är lika våta/kåta.

Normen är väl normalt att män kallas kåtbockar men jag tror att kvinnor nästan är värre i verkligheten.

Vad tror ni???

 
 
Ingen bild

Bill

21 oktober 2010 19:03

Min teori är att det finns två sorters kvinnor vars sexualitet förändras efter klimakteriet. Antingen blir man som du, extremt sexualiserad, eller också den absoluta motsatsen, totalt sexuellt ointresse. Jag tror du kan skatta dig lycklig att tillhöra den förstnämnda kategorin.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se