Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Pina och lek.

Av Subban Svensson - 22 oktober 2010 08:19

Kom hem igår och fick ta av mig kläderna och bli normal = naken i mitt fall.

Städslaven var faktiskt redan hemma hos Frun fast det ännu inte var Fredag och Frun gav mig order om att jag skulle lägga mig på rygg vilket jag snällt gjorde.

Frun tog nu bort vacumsugen på clittan och även slaven fick komma och beundra den lilla svällda ståndaren som stod rakt ut fläskig och svälld, Frun smekte/runkade den lilla kuken en liten stund innan hon tog och satte ett gummiband runt roten på clittan så att den inte kunde krympa utan tvärsom bara bli större.


Städslaven fick sedan suga min clitta vilket han gjorde på ett underbart sätt genom att suga, nafsa och låta tungan spela över den glänsande knoppen, flera kvinnor skulle testa att suga upp clittan för den blir så härligt känslig och stor.

Njutningen varade dock inte länge nog för orgasm utan Frun avbröt slickningen och kom med latexhandske på sin hand och började gnida min clitta med något som fick min clitta att hoppa vilt av brännande konstig smärta.

Visade sig att Frun hade finhackat den starkaste chili man kan köpa i affär och sedan gned detta mot mitt stackars kön.

Aldrig upplevt något liknande och är inte säker på att jag vill det heller.

Fick sedan elaka klämmor i fittläpparna och stackars vårtorna men smärtan från dessa var inget i jämförelse med smärtan i svällda försvarslösa clittan.


Vi fick sedan order om att klä oss och gå och handla, som vanligt numera blev det skor, strumpor och bara lilla korta kappan och inget annat.

Sved som eld och ibland njutning när kapptyget gneds mot clittan, fick gå lugnt och sansat så att inte skramlet från klämmorna skulle få folk att undra, var faktiskt skönt med den kalla vinden som smekte mitt heta skrev.

Handlade så snabbt vi kunde för jag ville verkligen komma hem så snabbt som möjligt så det blev väldigt lite bus i affären.


Hem fort och plocka in varorna innan jag fick klä av mig och blev fastspänd på rygg med benen skrevande och Frun undersökte min clitta ännu en gång och för att lindra den brännande/domnande känslan fick slaven suga rent clittan från det mesta chili och sedan togs klämmorna bort vilket var som vanligt mycket mera smärtsamt än när dom sattes dit.

Stora dildon sattes in i min fitta och vibrationerna spreds i mitt stackars kön samtidigt som Frun började piska min svällda helt försvarslösa lustknopp, försökte rycka i mina bojor men hade ingen chans att försvara den känsliga lilla kuken som stod rakt ut mellan mina ben och till slut övergick smärtan till en jätteorgasm som fick hela mig att skälva.


Han inte rida ut första orgasmvågen innan stora vibratorn började glida runt min ståndare och ibland träffa mitt på knoppen så orgasmerna fortsatte att rida min kropp tills jag nästan förlorade medvetandet, vet inte hur många gånger jag kom innan jag fick vila.

Gummibandet togs bort vilket var plågsamt eftersom clittan var så känslig efter allt den varit med om och till slut fick jag ställa mig på alla fyra och städslaven körde in sin kuk och började knulla mig samtidigt tog Frun plats bakom städslaven och tryckte in sin strap i honom så det blev rena trippelknullet.

Efter ett tags rytmiskt knullande hörde jag Frun ropa "spruta slynan full slav" och snart hörde jag slavens välluststön och sperman pumpade in i mig.

Skönt efteråt att gnida runt sperman på fittläpparna och lilla knoppen, verkade som att sperman neutraliserade det brännande från chili.


Min clitta känns även idag nästan sårig och misshandlad.


Kommer en slav på utvärdering till oss idag, en Domina är imponerad av Fruns arbete med uthållighet och skickar sin slav för att få veta vad som kan göras med honom.

 
 
Ingen bild

strumpbyxan

22 oktober 2010 22:00

Alltså man blir helt enkelt störtkåt av att läsa om dina sköna underbara äventyr. Känns som om man skulle vilja delta själv, jag känner ju hur strapen åker in och ut i min röv emellanåt och ändå finns där ingen. Skulle ju vara helt underbart om man verkligen fick delta, få smisk, bli strapad, få slicka rent både din och fruns fitta och stjärt från både sperma och piss mmmmmmm

 
MrJ-

MrJ-

14 november 2010 18:36

Vilken härlig kvinna å subba.........bara njuter av din a härliga och detajerade texter å
upplevelser......en kvinna i min smak
<
switch Kocken

http://www.klubb6.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se