Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Helg.

Av Subban Svensson - 22 oktober 2010 10:08

Sitter och är lite småkåt som vanligt och längtar till helgen så man slipper kläder + att nya slaven måste väl ha någon att träna uthållighet på så det borde väl bli subban.

Fått ny skrivare här på jobbet och killen som kom med den hade väldigt svårt att dölja sitt intresse för stora bröst och snäll som jag är fick han nog se en hel del av den varan, kul att retas lite och se jur det sväller i byxorna på manfolk.

Eftersom det bara var jag på kontoret så hämtade jag även pärmar längst ner i skåpet samtidigt som han installerade och provkörde så troligtvis fick han se min lilla rakade fitta också.

Märkligt vad lätt det är att förvrida huvudet på en karl!

Han var riktigt snygg så jag skulle nog inte haft något emot att smaka hans kuk.

Brukar vara snäll på jobbet men när tillfälle ges kan man busa lite.
 
 
Ingen bild

julia

23 oktober 2010 10:29

Du är fan äcklig!!! Jävla hora!!! Du utnyttjar folk!!! Antingen ljuger du om att du är en sån jävla snuskig typ eller så har du jävligt mycket problem!!! Om jag hade träffat dig hade du fan fått en smäll!!! Du beter dig som en jävla idiot! Hoppas att du läser kommentaren!!! Väx upp för fan! Hoppas att du tar åt dig det jag har skrivit och växer upp och blir mogen!!! Mina tips till dig är:
1. Banta!
2. Ät hälsosamt och om du röker eller nåt sånt, sluta med det!
3. Sluta att gå naken!
4. Sluta att smiska och ha sex med folk!
5. Skaffa en pojkvän och ha mysiga fredags kvällar framför teven eller spela spel. istället för att suga av honom!
6.Bli en trevlig och glad människa!
7. Arbeta hårdare!
8. Gå en promenad ibland och njut av den friska luften!
9. Skänk lite pengar till rädda barnen eller bröstcancer fonden.
10. Gå till kyrkan nån gång ibland.
11. Döp om bloggen till något trevligare!
12. Skaffa nya vänner som du inte ska ha sex med!
Detta är mina tips till dig. Om du fixar allt det här kommer jag att vara stolt över dig. Du kommer bli en bättre människa om du gör allt jag har sagt.
Ses

 
Ingen bild

frippe

1 november 2010 21:45

Julia är du verkligen så dum som du verkar? Eller gör du dig till? Stå på dig Subban!!!

 
Ingen bild

julia

5 november 2010 15:48

Far åt helvetet frippe!

 
Ingen bild

Frippe

13 november 2010 08:45

Nä men fy på Dig Julia,vilken ohyfsad ton.
Du kanske inte är så tråkig och tillknäppt i alla fall.

 
Ingen bild

julia

20 november 2010 10:12

Kanske det ;) Jag kan konsten att säga ifrån ;)

 
Ingen bild

Subb II

20 november 2010 17:32

Varför sög du inte av honom?

 
Ingen bild

Frippe

5 december 2010 10:56

Mmmmm Julia! Du plockar poäng, jag börjar att gilla Dig mer och mer. Kanske är Du en sådan dominant kvinna som jag älskar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se