Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Söndag.

Av Subban Svensson - 24 oktober 2010 18:46

Pungskvättan har lämnat oss och rest söderut!

Svårt fall som vi inte hann med att lösa men kanske kom en bit på väg.

Vi testade allt från bedövningskräm, chili, pisk osv. och visst lyckades vi till viss del.

Uthålligheten ökade när han blev bedövad på själva ollonet och även stark smärta fick honom att inte spruta så snabbt.

Lyckades faktiskt ta mig bakifrån i en bra lång stund men detta skedde nog för att Frun pinade honom samtidigt med rep runt både hans pung och bröstvårtor som hon flitigt drog i samtidigt som han knullade och denna smärta fick honom att inte spruta.

Domina måste nog även låta honom få komma lite oftare om det så sker genom runkning eller pisk av kuken kvittar väl antar jag och även låta honom träna mycket genom att runka under uppsikt.

Vet inte vad Frun kommer att säga men helt hopplös verkar han väl inte vara, misstänker att Frun kommer att rekomendera att få honom omskuren.


Städslaven har fått demonstrera för pungskvättan hur uthållig man kan bli så nog har subban fått korv idag också.

Frun tar ett bad just nu så subban och städslaven ska snart infinna oss och hjälpa Frun med torkningen och sedan ska hon smörjas. 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se