Direktlänk till inlägg 26 oktober 2010

Utlånad 2.

Av Subban Svensson - 26 oktober 2010 17:52

Herrarna ställde fram en pall framför mig som herre 1 sedan klev upp på så att hans kuk hamnade framför mitt ansikte och sedan fick jag snällt börja visa mina färdigheter som kuksugerska samtidigt som dom andra 3 herrarna fortsatte undersökningen av min kropp.

Jobbigt med koncentrationen när man själv hela tiden ligger så nära orgasm men jag kämpade på så gott det gick trots alla händer som knådade och undersökte mina öppningar och till slut tog herrn stadigt tag i mitt huvud och knullade min mun innan sprutet kom och han bara inte kom utan han kom mycket så jag klarade inte att svälja allt utan det rann sperma ur mina mungipor.


Enda skillnaden för subban efter sprutet var att nästa man ställde sig på pallen och jobbet fortsatte dock med en lite mindre variant av kuk denna gång, detta fortsatte tills alla fyra männen tömt sig i min mun och jag kände mig slut i käkarna och mina ben och armar värkte av att stå på alla fyra.


Fick hjälp ner från bordet och fick stå upp samtidigt som dom torkade av mig överflödig olja och sperma som rann i mitt ansikte.

Togs längre bort i rummet och bands med armarna utsträckta åt sidorna och benen likaså så jag stod som ett stort försvarslöst X, fick sedan klämmor med vikter i fittläpparna och även klämmor i bröstvårtorna  dock inga vikter utan snören som hissade upp mina tunga pattar mot taket, jobbigt för bröstvårtorna att tvingas bära hela vikten av bröstet.


Efter att ha blivit fastsatt på detta vis gick herrarna runt och beundrade sitt verk innan piskorna kom fram.

Blev en lång pisksession med 4 herrar som hjälptes åt att randa min kropp, 2 stycken tog hand om baksidan och dom andra 2 skötte framsidan.

Dom på baksidan la mesta focus på stjärt och insida på låren och dom på framsidan piskade pattarna både på ovan och undersidan + att dom lät fittan få smaka piskan med jämna mellanrum.

Jag fungerar så att ju kåtare jag är desto mera smärta tål jag och njuter även av det, längtade efter orgasm men dom passade sig noga för att låta mig komma.

Varje slag på brösten fick det att rycka hårt i bröstvårtan och jag led av både smärta och uppdämd kåthet men ingen orgasm kom.


Var alldeles slut när dom väl gav sig och gick runt och inspekterade sitt jobb, fick hänga kvar och kamera hämtades och jag blev fotad i all min nakna utlämnade prakt, mycket intima bilder blev det innan jag släpptes loss.

Fick tillstånd att sätta mig en liten stund i en stol, hoppade upp när min sargade rumpa nådde dynan och smärtan gjorde sig påmind men sjönk sedan ner igen denna gång mycket försiktigare.

Blev serverad en öl och kände mig snart lite piggare igen vilket man även kan säga om herrarna för deras kukar hade återfått fullt stånd under piskningen och stog fortfarande vackert.

 
 
Ingen bild

kåtbikille

27 oktober 2010 08:08

Underbar läsning, älskar dina underbara upplevelser.

 
Ingen bild

strumpbyxan

27 oktober 2010 09:58

jaha och där sprutade jag. önskar att jag också fick låna dej för ett tag :-) Man blir ju så otroligt kåt av dina äventyr

 
rumpmasen

rumpmasen

27 oktober 2010 10:51

Härligt, härligt. Tänk om jag fått stå där med kuken i din mun och spruta dig ful. Numer klär jag alltid av mig naken när jag läser dina berättelser. Idag har jag sprutat flera gånger, skulle behöva någon som slickade mig ren

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Subban Svensson

27 oktober 2010 12:32

Varför inte låta någon flicka få ta hand om din säd?

 
Ingen bild

julia

27 oktober 2010 18:45

Kan du lägga ut bilder på dig själv? Eller vågar du inte? Asså jag tror inte på dina historier! Du ljuger säkert om allt! Bevisa att du inte ljuger, lägg ut en bild på dig själv då tror jag dig!

Subban Svensson

27 oktober 2010 20:15

Trodde att lilla fröken skulle hålla sig undan från vuxensidor!
Tant behöver inte bevisa något alls för lilla näsvisa fröken, håll sig borta från min blogg!
Gå och spela Tv-spel eller något mera passande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se