Alla inlägg under oktober 2010

Av Subban Svensson - 21 oktober 2010 12:37

Lovade skriva igår men uppfyllde inte mitt löfte.

Subban fick ändra sina planer för att Frun var på piskhumör och subban blev piskad röd på både pattar och stjärt och sedan fastbunden i samma ställning som olydiga slaven stått i.

Stjärten i vädret och särade ben och pattarna hängande ner på varsin sida av den smala bänken + ballgag och ögonbindel innan stjärten och även fittan randades ytterliggare.


Fick sedan stå så en bra stund innan jag hörde dörrklockan och Fruns klapprande steg som gick och öppnade dörren, lyssnade intensivt och hörde röster som närmade sig.

Hörde Frun säga här är hon klar för er att ta för sig av!

Tack hörde jag 2 män säga till Frun och sedan hörde jag hur kläder togs av och innan jag hunnit tänka så mycket mera fick jag in en kuk i fittan som började knulla mig samtidigt som nyfikna händer misshandlade mina rödpiskade pattar.

Vad jag önskade att jag kunde se vad som händer och vilka det var, men ögonbindeln var hårt åtdragen så jag hade ingen chans att se.

Efter ett tag hör jag mannen stöna till när han tömde sig i mig och kuken drogs ut men tomheten i fittan varade bara sekunder innan nästa kuk jobbade i min fitta och samtidigt vreds mitt huvud och en kletig kuk trycktes in mellan mina läppar.


Började slicka och suga rent kuken samtidigt som vällustvågor gick genom min bundna kropp och jag kunde inte hindra första orgasmen att välla fram.

Lyckades att suga upp kukarna efter första sprutet så dom knullade mig ännu en gång både i fitta och anal innan dom lämnade mig med sperman droppande ur mitt skrev och även kuksås runt min mun.

Hörde dom tacka Frun och lämna rummet, under behandlingen av mig hade väldigt få ord yttrats utan bara könsstön.

Vet fortfarande inte vilka dom var men tydligen blev Frun kåt av att se mig utnyttjas så jag fick tillbringa mycket tid mellan hennes lår och slicka henne till orgasm mer än en gång innan jag fick tvätta av mig all sperma.

Känns lite jobbigt att inte vilka det var så varje gång någon tittar på mig i affären kommer jag ju att misstänka att det var en av männen som knullade mig.Av Subban Svensson - 21 oktober 2010 10:29

Vi fick ligga och förlusta oss med varandras kön samtidigt som dom andra kopplade av med lite förfriskningar i troligtvis 30 minuter, slavinnan hade en frisk härlig smak som påminde om äpple och även om ingen av oss fick orgasm så var det njutningsfullt att ligga framför allas ögon och njuta.


Vi fick resa oss upp och sedan blev allas ögon fokuserade på slaven med uppumpat stjärthål, trycket släpptes på pluggen och sedan fick han hjälp att komma loss från penetreringen vilket gav ifrån sig ett lustigt plopp när den gled ut.

Sedan fick slaven ställa sig bredbent och framåtlutad och visa upp sitt gapande hål för oss alla, slaven verkade inte alls lika road av att stå där som en liten stjärtpojke med blottad anal och när Frun kom och visade honom sin stora vajande strap så såg han helt vettskrämd ut.


Frun lät honom få börja slicka det stora ollonet och till slut även försöka ta in den i munnen vilket var väldigt svårt för stackars slaven pga. storleken.

Domina smekte slavens kind och frågade snällt om han var redo att ta emot den, svaret uteblev men efter ett par örfilar så nickade han undergivet.

Han fick ställa sig med stjärten i vädret och överkroppen ner i en mjuk stol sedan kom Frun och började nosa med jätteollonet i hans rosett, tyvärr för slaven så kunde han inte slappna av och låta den glida in utan han krånglade och vred sig på alla sätt.

Detta beteende resulterade i att Frun backade undan samtidigt som Master tryckte ner honom i stolen och Domina hysteriskt började piska hans stjärt, slaven skrek som en gris men kunde inte göra annat än ta emot en riktig piskning.


Dominas ögon lyste av ilska när hon frågade honom om det var färdigkrånglat och med sprucken snyftande röst svarade han ja Domina.

För att undvika ytterliggare problem blev slaven ordentligt fastspänd ner över piskbänken med stjärten upp i vädret och benen fastbundna med remmar.

När nu Frun började nosa honom mellan benen kunde han inte längre komma undan utan stod där har stod, Frun tryckte in ollonet långsamt i hans rosett samtidigt som slaven både skrek, förbannade och bad och när ollonet glidit in så stötte hon utan barmhärtighet jättekuken ända in vilket fick slaven att frambringa ett mycket lustigt läte.


Frun knullade honom mycket hårt och framför allt länge och när hon tyckte det räckte och drog ut kuken så var det alldeles tyst i lokalen och allt som hördes var slaven hulkande gråt.

Domina klappade slaven på huvudet med orden varför skulle du skämma ut mig med att krångla så mycket, det gick ju riktigt bra eller hur?

Slaven bakdel lyste illrött av piskans härjningar och hans hål var verkligen stort och jag misstänkte att han nog kommer att känna av kukens besök i flera dagar framöver.

Domina talade sedan om för slaven att dåligt beteende inte kan tillåtas och som straff skulle han få tillbringa natten i den position som han var bunden i och att en plugg skulle sättas i så att han var klar för en omgång till i morgon.


Kvällen började bli sen och mat & dryck hade även hjälpt till att göra tröttheten påmind så sällskapet började splittras och till slut var det bara jag och städslaven uppe som försökte städa undan och diska innan vi kröp till kojs.

Tyckte lite synd om den stackars slaven så jag la en filt över den kraken.


Sov sedan som en stock tills klockan väckte mig och jag gick upp för att förbereda frukosten, städslaven kom även han upp och hjälpte mig med förberedelserna, slaven verkade inte ha sovit så mycket i sin bundna position och ville komma loss, vågade inte släppa loss honom utan tillstånd så jag lät honom vara och tog bort filten så inte jag skulle få bannor för min snällhet.


Gästerna droppade sedan in eftersom och lät sig väl smaka av frukosten och när alla hade ätit gick Domina fram till slaven och drog ur pluggen utan att lirka utan bara drog till vilket fick slaven att stöna till.

Domina satte sedan på sig en strap som dock inte var lika stor som Fruns men ändå nog stor för att verka skrämmande och utan pardon stötte hon in den och gav slaven ett riktigt morgonknull.

Master blev lite inspirerad och knullade mig bakifrån först i fittan och som avslutning tömde han sig i min stjärt.

Av Subban Svensson - 19 oktober 2010 21:04

Har haft lite fullt upp både här och där men ska försöka skriva lite i morgon.

Hoppas ni har det bra!

Av Subban Svensson - 13 oktober 2010 20:33

Kostigt hur det kan vara?

När jag skriver kommer inga kommentarer alls men när jag inte skriver så dräller det in massvis med meddelanden.

Hur ska jag tolka det?

Såg att det finns en nyhet här som heter bloppis (köp&sälj) man kanske skulle kunnat tjäna lite pengar på att sälja beg. trosor eller så.

Shit att man inte äger några att sälja!

Av Subban Svensson - 13 oktober 2010 20:27

Domina verkade lite störd över att ha förlorat vadet men det var väl bara att betala sin spelskuld såg det ut som hon tänkte.
Städslaven fick lägga sig ner med sin stolta påle pekande mot taket och sedan positionerade sig Domina över kuken och lät den glida in på plats, hon satt nöjt stilla en liten stund innan hon började rida.
Hon ökade tempot för att senare ta det lite lugnare och sedan öka igen och man såg klart och tydligt hur hennes ögon blev glansigare för varje stöt som kuken gjorde i hennes fitta.
Efter ett tag slet hon bort städslavens bh så att hon kom åt att hålla sig i hans bröstvårtor, såg även på slavens ansiktsuttryck att han njöt av behandlingen väldigt mycket.
Såg lite diskret i min ögonvrå att Master knullade Frun bakifrån i ett hiskeligt tempo samtidigt som alla tittade på Domina och slaven.
Tyckte mig se att Domina skakade till ibland och lugnade tempot misstänkt likt en orgasm men knullandet fortsatte tills Domina verkligen verkade bli i extas och skrek högt ”spruta mig full sköna slavdjävul” vilket inte dröjde länge innan han gjorde nu när han hade tillstånd och allt.

Domina satt kvar en liten stund på kuken innan hon beordrade sin egen slav att lägga sig på rygg bredvid dom knullande sedan reste hon sig upp så att kuken gled ur fittan och snabbt bytte hon plats så att hennes fitta hamnade ovanför slavens mun, ”Gapa slav sa hon hårt” slaven lydde och man fick se hur sperma droppade ut ur hennes fitta och in i hans mun.
När det slutat rinna så satte hon ner fittan så han fick slicka rent och efter ett tag reste hon sig och gick och satt sig i en fåtölj.

Domina verkade allt mera missnöjd med sin egen slav och såsmånigom beordrades ”stolen” fram och hennes slav gavs order om att ta plats.
Stolen är en otrevlig sak som subban fått prova några gånger, en tung hög barstol utan ryggstöd men med en buttplugg fastsatt på dynan och när man väl lyckats sätta sig på denna plugg så sitter det en pump under dynan som gör att pluggen kan pumpas upp till enorma dimensioner , man tror att man ska sprängas och inget chans att man kan hoppa av utan man sitter där man sitter.

Eftersom slaven verkade vara i onåd hos sin härskarinna så fick han snällt försöka sätta sig på pluggen utan glidmedel vilket verkade vålla honom mycket stort besvär men efter mycket grymtande och tårar satt han på plats och blev pumpad, han led fruktansvärt men ingen verkade tycka synd om honom.
När man såg att hans ansiktsuttryck blev lite mindre lidande var någon snart där och pumpade lite mera.
Efter ett tag fick han även armarna fastsatta med handbojor på ryggen och blev sedan utsatt för lite klämmor i bröstvårtorna och pisk på kuken.
Domina tröstade honom med att säga att töjningen var för hans eget bästa för hur skulle han annars överleva att bli strapad av Fruns grova?

Lilla slavinnan hade fått slicka rent Fruns kön samtidigt som Frun piskade hennes rygg och stjärt och jag hade fått slicka rent Masters ståndare från sperma och Fruns safter.
När slaven satt och mognade inför Fruns grova så fick jag och lilla slavinnan senare order om att slicka varandra som underhållning.
Tack och lov så fick jag ligga underst när vi började slicka i en 69, tvärsom och jag skulle mosat den lilla saken.

Av Subban Svensson - 13 oktober 2010 11:05

Fick ligga och vila med ett stort glas vatten som fylldes på när det var slut, kände mig rätt så slut men njöt av att få ligga och titta bara.
Lilla slavinnan fick ligga på bänken med vacumsug på fittan och bröstvårtsugarna monterade och slavpojkarna fick se till att det inte saknades mat och dryck till dom hungriga, båda hade präktiga stånd när dom sprang runt och serverade och även jag fick lite mat i munnen.
När hungern var stillad fick pojkarna städa undan samtidigt kom Master fram till mig och smekte snällt min ömma kropp och frågade om jag behövde gå på toa, jag nickade och svarade ja för allt som hänt + allt vatten hade fått mig kissnödig.

Jag ser till att kissa subban sa Master till Frun och hon nickade bifall, trodde jag skulle få gå på toa men Master hade andra planer så jag påsatt ett halsband med tillhörande koppel och sedan fick jag krypa på alla fyra ut på det fuktiga gräset i trädgården där jag fick sätta mig och skreva framför Masters vakande öga.
Lite förnedrande är det men mycket skönt att äntligen få låta strålen komma.
Efter att ha gjort från mig tvingade Master mig att krypa ett varv runt trädgården för att få lite luft innan jag fick krypa in igen.

Väl där inne igen fick jag ligga ner i soffan igen och studera, lilla slavinnan började tydligen vara klar för dom tog bort suget och klämde och fingrade på hennes intima delar, vårtorna var stora och fina men fittan hade inte hunnit blivit lika grotesk som min var men tydligen fick det duga.
Hon blev nu bunden med stjärten i vädret och benen särade och fick vårtbitare i sina vårtor sedan hjälptes dom dominanta till att piska stjärten på henne tills den blev röd och fin.
Rätt så läcker syn att skåda, uppsugen glansig fitta fylld med guldringar i läpparna och den vackra röda färgen på hennes stjärt.

När hon låg där till allmän beskådan frågade Domina sin slav en fråga, skulle du vilja knulla slavinnans våta fitta?
Han svarade ja med tydlig röst och jag såg hur kåtheten lyste i hans ögon vid möjligheten att få knulla, Domina sa till oss att han har inte fått sticka kuken i en fitta på över 6 månader så han kanske ska få chansen nu.
Helt smärtfritt ska det inte vara lilla slav så en liten anordning ska du få ha på dig men sedan har du 10 minuter fritt knullande.

Anordningen innebar att ett rep drogs runt hans pung och sedan ut bak mellan hans skinkor sedan fästes detta rep i ett långt kraftigt gummiband som satt fast i väggen 3 meter bort, antar det är samma typ av band som används i bungyjump och fåniga tävlingar på tv.
När allt var fastsatt och justeras fick han klartecken att knulla, första och andra försöket nådde han inte ens ända fram innan han fick backa för att hans pung höll på att slitas av men tredje försöket tog han riktig sats vilket fick till följd att jag trodde han skulle bryta kuken när han träffade slavinnans lår istället för fitta.
Han kämpade som ett djur med svetten lackande och på 8e försöket lyckades han åtminstone nosa i fittskåran, var lite taskigt för när han närmade sig fittmynningen så drogs det så hårt i pungen så kuken trots jättestånd blev att peka neråt vilket gjorde det jättesvårt att trycka in den.
Han kämpade vidare helt besatt av den hägrade fittan men lyckades bara nosa till i skåran ett par gånger till men aldrig få in den.
Stopp ropade Domina och slaven stannade med sänkt huvud, du hade chansen men tydligen vill du inte knulla så det kommer att dröja innan du får en ny chans.

Domina vände sig till Frun och sa, du har berättat om din uthållige slav, kanske han ska få chansen nu när min inte ville?
Visst ska han få visa vad han kan, ska vi säga 30 minuters knullande och absolut sprutförbud, alla höll med och jag hörde Frun morra till städslaven att gör mig inte besviken nu.
Såg lite lustigt ut när vackra lilla fröken städslav med sitt långa perukhår och bh står där med sin omskurna kuk redo att ta den försvarslösa fittan i besittning.
Börja nu fick han order om, han tryckte in kuken med ett sörplande ljud från hennes fitta och sedan började han lugnt och metodiskt knulla henne.

Blev lite avundssjuk för jag vet vilken skön uthållig kuk han har, var inte heller det minsta orolig över att han inte skulle klara sitt uppdrag så tränad som han har blivit.
Lilla slavinnan verkade då inte vara missnöjd med behandlingen utan jag tror hon fick orgasmer med jämna mellanrum och fittan hennes verkade bara sava mer och mer under behandlingen.
Alla tittade fascinerat på föreställningen och det enda som märktes på städslaven var att han började bli lite svettig på ryggen.
Stopp ropade Frun och slaven drog ut sin kuk ur slavinnan med ett nöjt leende på sina läppar.
Frun såg nöjd ut och sa till slaven att hon och Domina hade haft ett litet vad och vinsten var att om han klarade sin uppgift skulle han få knulla Domina och även få tillstånd att spruta.
Kan inte påstå att slaven såg ledsen ut utan han strålade, tyvärr verkade inte Dominas slav lika glad efter att ha blivit blåst på konfekten.

Av Subban Svensson - 12 oktober 2010 19:28

Efter att jag har blivit ordentligt bunden så fick slavar och slavinnor order om att sitta på huk mot väggen och se på när subban får sitt straff, nästa händelse var att Dominan satte på mig en ögonbindel.
Är hemskt att ligga helt utlämnad och kan man inte heller se vad som väntar blir det lite jobbigt, fick ligga och svettas en bra stund utan att något hände och bara väntan är rena tortyren.

Kände lukten en millisekund innan första smärtan kom, stearin!, alla 3 har stearinljus som dom droppar över min stackars kropp.
Försöker vrida min kropp men kommer ingenstans och det känns som om det regnar hett stearin över hela min kropp, speciellt brösten och fittan verkar populär att droppa stearin på, träff på träff får min svällda oskyddade clitta att skrika av smärta men till slut blir det ett skyddande lager av kallnat stearin som skyddar lite granna mot fler chocker.
Vet inte hur länge dom höll på men till slut upphör det och jag ligger täckt av ett tjockt lager stelnat stearin och hela min kropp darrar.

Känner mig inte speciellt glad över att det slutat, vet allt för väl hur stelnat stearin brukar tas bort.
Fick snart mina farhågor bekräftade när första smällen kom, dom tänker piska bort stearinet!
Blev piskad utan nåd och jag skrek och grät men slagen bara fortsatte komma, klarar pisk på brösten och kroppen men direkt på min groteskt svullna fitta och oskyddade clitta kan man inte vänja sig vid utan smärtan blir övermäktig.
När dom väl var nöjda med sitt verk låg jag och hulkade vilt, blev lössläppt och fick gå och sätta mig på pålen för att vila (trodde jag) men sanningen var att Frun och Dominan ställde sig bakom mig och började piska röven på mig samtidigt som dom hetsade mig att knulla kuken fortare, Master tog samtidigt hand om mina bröst som han behandlade mycket hårdhänt, kramade och drog i hela pattarna och speciellt verkade han gilla att försöka slita av mig stackars svällda spenarna.
Kan inte hjälpa mig själv utan helt plötsligt bara kommer jag i en jätteorgasm som får mig både att skrika och okontrollerat sjunka ner över löskuken och jag minns inget förrän Master och Dominan lägger ner mig på en soffa.

Av Subban Svensson - 12 oktober 2010 11:09

Fick rida kuken en bra stund innan jag fick order om att stoppa och jag kan inte neka till att det gick för mig åtminstone 2 gånger under uppvisningen, blev befriad från den otrevliga gagen i munnen, man kan bara få fram läten med den monterad + att man inte kan låta bli att dregla.
Den storvuxna dominanta mannen skickade nu fram sin slavinna för att rida på pålen, en liten mager korthårig tjej max 150 cm lång och med en kropp som en 12 åring även om man kunde se på ansiktet att hon troligtvis var ca 30 år, helt obefintliga bröst men med stora ringar i bröstvårtorna och minst 5 ringar i varje fittläpp.
Jag hann bara se när hon kämpade med att få in löskuken i fittan sedan blev jag kommenderad ner mellan hennes Masters lår och fick börja suga hans svällda kuk.

Han höll mitt huvud hårt och tvingade mig att ta kuken ända ner i halsen när han stötte mitt huvud upp och ner över kuken, inte min favorit alls och definitivt inte med en så stor kuk som det handlade om här, mycket lätt att få kväljningar.
Jobbade duktigt med munnen men tydligen ville han spara på sprutet för jag fick sluta innan han sprutade.

Lilla slavinnan jobbade duktigt på pålen och hade fått ett blänkande svettlager på sin kropp när hon blev beordrad av att kliva av och Dominan skickade fram sin slav till pålen, han var alldeles svettig när han väl lyckats få in kuken och kunde börja rida så jag misstänker att han kanske inte är så analtränad än.

Såg att städslaven låg mellan Dominans lår och slickade samtidigt som Frun knullade honom bakifrån med sin strap-on, hann inte tänka så mycket mera innan Mastern körde in kuken mellan mina svällda fittläppar och började knulla mig samtidigt som han smiskade mina skinkor hårt med sin hand men tyvärr varade inte ritten någon längre stund utan sperman sprutade snart min fitta full.
Jag stod snällt kvar på knä och till min glädje fick jag handbojorna borttagna och fick order om att lägga mig på rygg på bänken och sedan gav Master order till sin lilla slavinna att slicka rent fittan på mig och själv höll han fram sin kuk till min mun så att jag fick göra rent den från sperma och min fittsås, slickade och sög samtidigt som slavinnans tunga grävde runt i min svällda fitta ömsom slickade och ömsom sög, var väldigt skönt när hon även smånafsade med tänderna runt min svällda lilla kuk som min clitta såg ut som.

Måste verkligen ha varit motsatserna som möttes när lilla slavinnan låg med huvudet i mitt skrev, jag måste ju väga 3 gånger mera än den här lilla saken som slickade så skönt, Master hade nu inlett ett noggrant studerande av mina svällda spenar, drog och nöp så jag nästan trodde dom skulle gå av men han verkade verkligen njuta av att leka med dom, kom i en orgasm när han nöp och hon slickade.

Master höjde nu rösten och ropade till Frun, den här feta slavinnan ligger och njuter av orgasmer utan tillstånd är detta tillåtet här i huset?
Frun såg förargad ut och sa att naturligtvis får inte sådant hända här i huset, bind upp den feta subban så ska vi piska i henne lite uppförande.
Blev lagd på rygg med benen fastbundna ut åt sidorna så att fittan särades svälld och hjälplös och mina armar bands bakåt så där låg man blottad och kunde inte annat.

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se