Alla inlägg under oktober 2010

Av Subban Svensson - 11 oktober 2010 11:38

Förberedde allt i köket när Frun kom och gjorde subban klar vilket innebar dom högsta högklackade med nätstrumpor, händerna fastlåsta med handbojor bakom ryggen, röd ballgag i munnen, söt liten vit maid mössa på huvudet och litet vitt kort serveringsförkläde som inte ens räckte ner att dölja min svällda glansiga fitta.
Sedan fick jag serveringsbrickan hängd runt halsen i ett rep och för att den skulle hålla sig uppe i framkanten band Frun rep runt mina spenar och ut till brickan så att den stod plant, tyvärr så blir det så att mina fläskiga vårtor kommer att få ta all tyngd som ställs på brickan.
Hörde att det plingade på dörren och att folk kom in i huset och jag antog att slaven visade dom tillrätta.
Frun gjorde klart välkomstdrinkarna och ställde dom på brickan, var inte snällt mot mina vårtor men det gick än så länge bra men jag insåg att ett enda felsteg skulle ställa till det så det gällde att vara försiktig, Frun avslutade det hela med att hänga en piska i framkanten på brickan med kommentaren att den kan vara bra att ha om någon är missnöjd med serveringen.

Fick order om att vänta i köket tills Frun kallade, hörde hur rösterna återvände till rummet och stämningen verkade god.
Hörde Frun klappa i händerna och jag stapplade in i rummet och började gå runt till gästerna och först niga framför och sedan sträcka fram brickan så gott jag nu kunde, en storvuxen man som jag aldrig sett förr roade sig med att nypa i mina vårtor när jag serverade och berömde Frun för att lyckats få dom så stora.
Frun hälsade alla välkomna och tillade att hennes slavar naturligtvis stod till allas förfogande och det bara var att ta för sig av mat och dryck.
En Domina som har varit gäst hos oss förr kom fram och undersökte min svällda fitta och även ropade dit dom andra så att dom fick se, kommentarer föll om vilken hästfitta och en clitta stor som en kuk, blev fingrad i fittan och skämdes lite över hur våt jag var.

Fick sedan hämta tomma glasen och gå ut i köket där jag blev befriad från brickan, skönt för vårtorna att slippa alla tunga glasen.
Mitt nya uppdrag var att gå ut i rummet med handfängslet kvar och börja köra uppvisning med stora golvfasta kuken, skäms lite men samtidigt blir jag ju så liderligt kåt av att visa upp mig så jag började skreva och sedan rida när den väl var inne, publiken gillade tydligen synen av min svällda fitta som rider kuken, Dominan kommer fram och håller isär mina läppar så att alla verkligen kan se allt.

Av Subban Svensson - 10 oktober 2010 16:04

När Frun fått frukost på sängen inklusive slavtunga så såg Frun till att subban fick vacumsugen på fittan ditsatt och även vårtsugar på brösten.
Fick ha dessa saker på mig i mer än 1 timme innan Frun tyckte det räckte och när dom togs bort hade mina bröstvårtor fått storleken av kospenar och fittan var groteskt uppsvälld och alldeles glansig med dom helt blodfyllda fittläpparna och den stora oskyddade clittan som står rakt ut som en liten kuk.
Frun smörjde då in både fittan och vårtorna med tigerbalsam för att ytterliggare öka blodcirkulationen i dessa kropps delar sedan satte hon gummiringar runt kospenarna så att dom skulle bli ännu styvare sedan band hon brösten så att dom stod rakt ut som riktiga kryssningsmissiler och som avslutning fick jag plugg därbak och geishakulorna uppstoppade och sedan bands ett rep som skar in i fittskåran på ett mycket otrevlig sätt.
Nu ska subban och slaven gå till affären och handla till kvällen sa Frun, fick sätta på mig stay-ups och högklackat och bara ha lilla korta kappan inget annat, riktigt kände hur min svällda kofitta hängde precis ovanför kanten på kappan och spenarna syntes väldigt väl genom kappans tyg.
Tigerbalsam luktar väldigt starkt men förhoppningsvis hjälper det till att dölja fittlukten.
Städslaven var en hårsmån från att hamna illa till för Frun tänkte han skulle få gå och handla som kvinna men hon sköt upp det till ett senare tillfälle då det skulle finnas mera tid så att vi skulle kunna åka till en annan stad så inte slaven skulle bli igenkänd.
Frun var snäll mot städslaven tycker jag men det ska bli spännande att få gå ut och handla med honom som kvinna, han klarade sig nu med att bara få kuken och kulorna insmorda med tigerbalsam och sedan bunden med rep så den stod blå och styv och efter att ha fått en plugg ditsatt fick vi gå iväg.
Repet skavde mycket otrevligt mellan mina läppar för varje steg vilket var mycket otrevligt men samtidigt retade det min styva clitta så det var både smärtsamt och njutningsfullt att vandra mot affären, mina bröst är inte direkt små och jag kan lova att dom ser inte mindre ut när dom blir bundna så att dom upphäver tyngdlagen och står rakt ut.
Njöt ändå av promenaden och sköna känslan när vinden smekte mitt svällda kön och att vandra med geishakulor förstärker känslan av kåthet.
Var riktig plaskkåt när vi kom till affären men vi lyckades handla allt vi skulle och jag blev betittad av många män som stirrade på min praktfulla byst och säkert inte kunde undgå att se mina spenar till vårtor som gjorde väldiga försök att tränga genom tyget på kappan, kunde inte låta bli att råka visa fittan för en man när jag satte mig på huk vid en hylla, undrar vad han tänkte när han såg min stora svällda fitta?
Det var skönt att komma tillbaka hem och få bort rep och gummiringar så att blodcirkulationen kommer igång igen, Frun tillbringade 20 minuter med att dra och massera i mina vårtor för att få dom riktigt fläskiga till kvällen.
Blev lite förvånad när jag fick order av Frun att både vårtor och fitta skulle sugas 1 timme till redan nu och sedan ytterliggare 1 lite senare precis innan gästerna skulle komma.
Började jobba i köket med vårtsugar och vacumsugen på fittan monterade, jobbade med att förbereda maten till kvällen och under tiden tog Frun hand om slaven som skulle vara kvinna under kvällen, han fick bada och raka hela kroppen sedan hjälpte Frun honom med att sminkas och såg till att han målade naglarna vackert röda.
Dagen till ära hade Frun skaffat honom en ny peruk, långt blont hår som han skulle ha idag.
Efter 1 timmes slit i köket kom Frun ut för att ta bort sugarna och kontrollera resultatet, såg nästan groteskt ut men Frun verkade nöjd när hon grävde runt i mina enorma fittläppar.
Fortsatte jobba på i köket och efter någon timme till kom Frun ut i köket med städslaven eller nu kanske man får säga slavinnan, jättesnyggt blev det med stay-ups och högklackat sexig liten bh med tillhörande trosa och hans kuk uppbunden mellan hans skinkor gjorde att han verkligen såg ut som en kvinna.
Tror inte han älskar att få vara tjej men vad ska han göra.
Efter att jag fått se henne fick han/hon trippa runt lite med dammsugaren samtidigt som jag gjorde klart i köket och när det var klart skulle jag hjälpa Frun med att raka henne och sedan smörja hennes kropp.
Frun blev vacker och sexig som vanligt och tiden för gästerna närmade sig så jag blev ännu en gång satt på uppsugning för att vara så svälld det bara gick när dom kom.
Slaven fick order om att öppna och släppa in gästerna, hjälpa hänga upp ytterkläder och visa gästerna till sina rum.

Av Subban Svensson - 9 oktober 2010 09:33

Frun har sovmorgon och subban har fått ben, stjärt och fitta rakad av lilla städslaven och sedan har hon duschat och fixat håret.

Återstår lite smink och att måla naglarna.

Kan väl tillägga att subban blivit lite kåt av att bli rakad.

Ska fixa frukost till Frun nu, ska serveras i sängen och städslaven skall slicka henne under frukosten.

Vi väntar nattgäster till kvällen.

Av Subban Svensson - 7 oktober 2010 20:08

Hoppas att det inte lät som om jag gnällde i förra inlägget?

Kan man ha det bättre än typ 7 män som ger lilla mig sin fulla uppmärksamhet och man ser hur deras kukar sväller sig styva och allt pga. av lilla mig!

Visserligen älskar man inte all behandling men eftersom jag är ug så njuter jag även oerhört av den smärta och förnedring som jag blir utsatt för.

Bara tankarna på allt får det att rinna till känner jag.

Sist var dom lite elaka tycker jag, fick börja med att strippa och leka med mig själv inför deras blickar, känns förnedrande att inte klara att dölja hur kåt jag är när jag visar allt och dom både kan se hur dildon blänker av mina safter men även det avslöjande plaskandet när jag stöter den in och ut.

Fick ställa mig upp bredbent och dom satte på mig klämmor med vikter både i fittan och bröstvårtorna, inga små saker heller utan jag trodde nästan att vårtorna skulle gå av och fittläpparna kändes som om dom nästan nådde golvet sedan tvingade dom mig med piskans hjälp att hoppa hopprep.

Som ni vet är inte gymnastik mitt bästa ämne och min kropp är inte riktigt byggd för sådana äventyr men hoppa blev jag tvungen till.

Hoppade och led fruktansvärt av att vikterna slet i mina behag vid varje hopp, fick inte sluta förrän min kropp var täckt av svett.

F-n vad ont det gjorde när dom äntligen tog bort klämmorna.

Av Subban Svensson - 7 oktober 2010 13:38

Saknar solen på min kropp men det är väl bara att inse att den säsongen är över.

Frun har till min skräckblandade förtjusning börjat låna ut subban till flera olika grupperingar som finner stor glädje i att träna/utnyttja subban.

Är man ensam slavinna till 7 stycken dominanta män har man mer än fullt upp och deras fantasi ser inte ut att sina i första taget.

Trodde jag varit med om det mesta men där hade jag fel!, förnedring, knulldocka, får suga så att käkarna domnar bort, bunden, upphängd i pattarna, klämmor, piskad, nersprutad.

Efter en sådan helg är hela min kropp nästan bortdomnad och full av märken från rep och pisk och kan knappt ha något på överkroppen eftersom mina vårtor är så ömma.


Berättar mera senare om mina upplevelser.

Hoppas ni alla har det bra!

Av Subban Svensson - 5 oktober 2010 19:29

Varit lite fullt upp så bloggen har legat på is.

Kanske kommer lite mera skrivet nu när höstmörkret gör att man inte kan vara ute lika mycket.

Hoppas ni alla har det bra?

Subban har det bra och har haft mer än fullt upp, Frun har lånat ut subban ett flertal gånger och då har subban verkligen blivit brukad som den feta slavinna hon är.

Sitter med en öm stjärt just nu som har mycket märken och brötvårtorna är svällda och superömma av behandling.

Hoppas att snart få tid att skriva lite mera!

Kram!!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se