Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Spännande.

Av Subban Svensson - 23 november 2010 19:46

Hej på er alla och hoppas ni har det bra i kylan!

Har fått veta att jag ska lånas ut under helgen till en Domina som ska ha fest, allt jag vet i nuläget så tankarna virvlar runt.

Måste verkligen få rekomendera Brasiliansk vaxning, vad härlig när dom små stråna lyser med sin frånvaro trots att dagarna går.

Har illröd stjärt nu när jag sitter framför datorn, inte för att jag varit stygg utan för att jag ska veta min plats.

Vad som inte är så kul är att jag är kåt av smisket/pisket och inte fått tillstånd att leka, så blött men ingen lindring.

Ska tillbaka till Frun klockan 20.00 så har man tur kanske det löser sig.

Ha en skön kväll!

 
 
rumpmasen

rumpmasen

27 november 2010 08:37

Hoppas du skriver och berättar om hur du hade det när du var utlånad. Fick du sitta och vara kåt länge eller fick du hjälp av frun?

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se