Direktlänk till inlägg 16 december 2010

God Jul!

Av Subban Svensson - 16 december 2010 19:02

Har inte skrivit på jättelänge vilket naturligtvis har en orsak.

Frun har skaffat sig en Man (Dominant) vilket haft till följd att jag haft datorförbud.

Mastern i huset har verkligen sett till att Frun fått en nytändning och att subban fått mer än fullt upp, Master älskar att leka/utnyttja/träna subban och även gett Frun många nya ideer.

All tillgänglig tid subban har har haft har varit tillängad åt att vara slavinna.

Inte bara fostran och dominans utan Master har även verkat njuta mycket av att träna subban rent fysiskt, har inte gått till sängs utan värkande muskler på många veckor.

Får vara fet så länge jag är i toppkondition, till dom som gillar feta flickor måste jag säga att subbans fett mer och mer börjar förvandlas till muskler.

Tillhör väl inte dom smala på långa vägar och kommer nog aldrig att bli det heller.

Verkar som att Master vet att jag hellre blir förnedrad/knullad/piskad än att tvingas att träna och att han njuter av att tvinga mig till träning.

Är naturligtvis inte bara träning fysiskt utan även mycket smärta på subban kropp.

Känner mig faktiskt mera vältränad än någonsin men samtidigt hatar jag fortfarande att träna.

Frun och Master har även börja resa lite tillsammans men inte får subban lugnt för det utan då blir både subban och huset utlånat till diverse dominanta vänner och en utlånad slavinna utnyttjas till 100% kan jag lova så då finns det ingen tid att spilla framför en datorskärm.

Fått påpekanden om att skriver man inte i sin blogg på flera veckor kan man lika gärna lägga ner den.

Håller nog med vederbörande lite grann men tänkte att ni kära besökare skulle få avgöra bloggens öde så nya omröstningen gäller om bloggen skall tas bort eller inte.

Ni skulle bara veta hur min kropp ser ut just nu (speciellt stjärten), det var priset jag fick betala för 30minuters datortid.

Önskar en alla en riktigt RÖD Jul.

Kram/subban


 
 
Ingen bild

NyrakadKIlle

17 december 2010 17:05

Vill du skriver då du kan och får.
Vill gärna se bilder av din piskade röv å andra av din kropp med:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se