Direktlänk till inlägg 17 december 2010

Smygskriver.

Av Subban Svensson - 17 december 2010 09:40

Skriver några rader på jobbet, kommer säkert att straffa sig senare när Frun och Master ser att jag skrivit.

Tänkte bara nämna lite om fysträningen som subban får slita med.

Klämmor med vikter i bröstvårtor och läppar och sedan hoppa hopprep tills subban inte klarar mera, svetten sprutar och varje miss och omstart ger 1 piskslag.

Senaste hoppövningen resulterade i 15 piskslag och ni skulle bara veta hur läppar och vårtor känns eftersom varje hopp gör att det rycker till i mina intima delar.

Eldrivet löpband i 20 minuters intervaller oftast med teens elektroderna monterade, ersätter joggning utomhus nu under vintern.

Träningscykel oftast med dildo i fittan och ett mål som skall uppnås, viss sträcka på en tid.

Armhävningar tills subban stupar, piskan hjälper till att hålla tempot.

Knulla löskuken på pinnen vilket skall stärka benmusklerna.

Mycket stretch övningar för att bli mjuk och smidig, Master vill nå det stadiet att subban ska klara att gå ner i spagat.

Simmning 3 gånger varje vecka, är faktiskt riktigt skönt även om det kan kännas lite förnedrande att duscha och byta om så att andra kan se piskmärkena på min stjärt och ibland har inte mitt kön hunnit gå ner i storlek efter att ha varit vacumpumpad och då känns det lite jobbigt att försöka dölja kofittan.

Naturligtvis har även subban börjat få äta "nyttigt", kanske är nyttigt men inte är det gott.

Hoppas ni alla har det bra i vintermörkret! 
 
qqqq91 @ BC

qqqq91 @ BC

19 december 2010 02:52

vart och när brukar du bada? :P

http://medlem.bodycontact.com/index.php?501277

 
Ingen bild

theMan4U

19 december 2010 16:56

Ojoj! Vilken stenhård träning men det ska ju vara nyttigt har jag hört :-)
Du kommer att vara i toppform till sommaren. Du kommer garanterat att glänsa på beachen!!
Varm kram i vinterkylan

 
rumpmasen

rumpmasen

25 december 2010 13:48

Tuff träning du har. Önskar jag visste när du är och simmar så jag kunde få se dig. Då fick jag svårt att dölja mitt eget tillstånd. God fortsättning på julen!

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se