Direktlänk till inlägg 9 januari 2011

God fortsättning!!

Av Subban Svensson - 9 januari 2011 16:14

Hoppas 2011 börjat bra för er alla!

Jag har fått lite datortid eftersom jag lyckats uppfylla ett uppsatt mål från Frun/Master.

Blev vägd idag och det visade sig att jag vägde under 100kg (98kg för att vara exact), måste varit över 20år sedan sist.

Bli inte ledsna ni som gillar flickor med kött på benen för ännu är jag långt ifrån någon tviggy, är inte missnöjd själv heller även om det är ett jävla slit.

Tack vare att magen krympt så mycket så framstår pattarna större än någonsin + att subban är mera atletisk slyna än hon någonsin varit.

Tyvärr har jag inte klarat att gå ner i spagat än men ni ska veta att jag tränas dagligen för att nå detta mål.

Kan även notera att förlorade kilon inte minskat kåtheten utan mera tvärsom + att man faktiskt orkar längre sessioner.

Hoppas ni fick något fint av Tomten?, min Tomte piskade min stjärt röd och knullade mig sedan bakifrån.

Fick faktiskt ett paket också innehållande en buttplugg som är gjord i rostfritt stål = stor och tung med en fejkad diamant.

 Stor skillnad att bära denna tunga sak jämfört med en i plast/gummi.  

Vad fick ni??

Master hade lånat en knullmaskin över helgen som jag fick bekanta mig med igår så det känns fortfarande ömt i underlivet men skönt var det att vara bunden och maskinknullad samtidigt som Master behandlade mina bröst.

Innan maskinen fick jag behandling med fittsugen så att läppar och stackars clittan stod som en liten överkänslig kuk.

Sitter och blir kåt igen nu "suck".

Ha det så bra alla!!!

 
 
Ingen bild

spok49

10 januari 2011 13:21

Man blir ju så kåt av att få läsa om dig så kuken står i givakt det skulle vara skönt att få se dina pattar nu när du gått ner så mycket, även en bild på dig oxå Mvh Peter i jkg;s län

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se