Direktlänk till inlägg 7 februari 2011

Tankar 1.

Av Subban Svensson - 7 februari 2011 11:35

Tyvärr ger sig inte mina fantasier utan det blir bara värre.

Man är väl som man är antar jag så det är väl bara att acceptera.

Satt och tänkte på vad som hände för några helger sedan, fick order om att göra mig fin både vad gällande smink och frisyr.

Naturligtvis även rakning och smörja kroppen och sedan skulle jag ha stay-ups och högklackat.

När jag var klar så satte Frun i buttpluggen och suganordningen på fittan och även sug på bröstvårtorna sedan fick jag armarna fastsatta på ryggen med handbojor och sedan sa Frun att jag skulle bli bortlånad under kvällen och att jag skulle göra Frun stolt genom att vara en riktigt duktig slavinna.

Efter instruktionerna satte Frun fast en ballgag i min mun så nu var det tydligen slutpratat och sedan fick jag kappan hängd över min kropp och allt avslutades med ögonbindel.

Fick stå så och vänta en stund innan det plingade på dörren och jag hörde Frun prata med någon och sedan föstes jag ut till en bil och väl där blev jag inknuffad bak i bilen, tror att det var någon typ av minibuss.

Låg väldigt obekvämt i bilen och jag skulle tro att färden varade 30-40 minuter innan bilen stannade och jag fick hjälp av starka händer att komma ur, blev sedan ledsagad in i ett hus.

Kändes lite skrämmande eftersom jag inte visste hur många som var i huset eller vad som skulle hända.

Kappan togs bort och jag fördes framåt tills jag blev stoppad och sedan låstes mina handbojor upp men inte blev jag fri utan andra fängsel fästes på mina handleder och mina armar hissades upp mot taket och efter detta fästes en stång mellan mina fotleder som gjorde att mina ben stod riktigt särade vare sig jag ville eller inte.

Mannen eller kvinnan som höll på med mig pumpade lite så att min fitta och bröstvårtor sögs ännu hårdare och sedan fick jag stå så en bra stund, lyssnade och hörde både manliga och kvinnliga röster längre bort men kunde inte avgöra hur många.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se