Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Ny vecka.

Av Subban Svensson - 14 februari 2011 10:26

Ny vecka och tydligen skall kylan stanna hela veckan men man får väl glädja sig åt att det blir ljusare för varje dag som går.

Varit hemma i huset hela helgen och för ovanlighetens skull inga besökare heller.

Bara för det har det väl inte varit lugnt utan jag och städslaven har fått jobba ordentligt i alla fall.

Skött om Frun med rakning/smörjning, fotvård mm.

Städat tillsammans med städslaven så det blev så fint och rent, tränad hela helgen med vacumsug/vikter på läppar och vårtor.

Fullt i blämärken på stackars läpparna av klämmorna och är öm och svälld i dessa kroppsdelar ännu idag.

Fick clittan sugd till extrem storlek och sedan tog Master dammsugaren och lekte med den svällda knoppen, sög in den och sedan drog ut så att munstycket släppte, så höll han på tills jag inte klarade mera.

Blev som en masserande/runkande rörelse som till slut fick mig att explodera.

Fått även träna mycket på helgen, cykel, armhävningar och kuken på stången och måste erkänna att jag blivit mycket vigare och uthållig även om piskan fortfarande andvänds för att öka min motivation till träning.

Naturligtvis har även min kropp blivit utnyttjad av både Frun och Master under helgen och även städslaven har fått sin träning i mig så att säga.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se