Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Kylan fortsätter.

Av Subban Svensson - 23 februari 2011 12:04

Gillar inte alls när termometern står på över -20 grader utan tycker det är hemskt.

Blir tvungen att ha strumpbyxor för att inte förkyla lilla musen, tar med mig stay-ups till jobbet och byter om där eftersom jag inte trivs med att ha mitt kön instängt.

Var en rätt lugn helg så jag har inte så mycket som är värt att rapportera, sysslat med skönhetsvård i veckan på Frun men också på mig själv.

Min kropp ser väl ut som den gör men mina fötter är min stolthet och på dom kan ingen klaga för mera välskötta och vackert målade små tassar finns nog inte.

Finns män som gärna slickar och suger på dom och gärna blir fotrunkade av dessa små skönheter.

Hoppas ni har det varmare än vad jag har.

 
 
Ingen bild

Smoker

23 februari 2011 22:15

Håller med dig, kylan kan ta knäcken på det mesta.
Men din dagbok ger i alla fall lite ljus i mörkret och kylan. Håll ut, vi går mot ljusare och varmare tider. Ser fram emot nya kåta rapporter.
/////Smoke.

Subban Svensson

24 februari 2011 20:48

Tack för dom orden!
Svårt att tänka sig att man snart kan ligga naken ute och svettas.

 
Ingen bild

strumpbyxan

24 februari 2011 00:32

strumpbyxor som är så skönt att ha på sig. Tycker om att gnida ollonet mot nylonet bränner och kliar så skönt. Skulle gärna slicka rent din sköna vackra kissvåta fitta genom dina strumpbyxor. Vad har du för skostorlek? jag tycker om små vackra kvinnofötter.

Subban Svensson

24 februari 2011 20:47

Nylonbock!
Skostorlek 36 men är dom små i storlekarna kan det bli 37.

 
Ingen bild

strumpbyxan

25 februari 2011 18:46

MMMMMMM riktigt små sköna vackra fötter du har. Gillar du att bli slickad mellan tårna?? En kvinna jag var med blev väldigt upphetsad av det. Jag står gärna till tjänst med att kyssa och slicka dina fötter överallt ( rodnar lite nu )

Subban Svensson

1 mars 2011 16:04

Lite kittlig är jag men brukar överleva.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se