Alla inlägg under februari 2011

Av Subban Svensson - 11 februari 2011 10:06

Blev bestraffad igår kväll av Frun, har tillbringat för mycket tid med datorn istället för att sköta mina plikter.

Fick 10 rapp med rotting käppen vilket sätter sina spår, stjärten sväller upp i valkar där slagen har tagit och det både syns och känns även idag.

Det räckte inte med detta heller utan jag fick sova med vårtbitare på bröstvårtorna i natt + handfängesel så inte har man sovit så där jättebra.

Frun släppte loss mig nu på morgonen och när klämmorna tas bort blir det fruktansvärd smärta när blodet ska börja cirkulera igen.

Hjälpte väl inte heller att Frun masserade och drog i dom för att få gång på cirkulationen, är fortfarande mycket ömma.


Av Subban Svensson - 11 februari 2011 08:19

Hemskt väder med snödrivor och halv storm, våren var är du?

Kallt som attan när snön yrde upp under min kjol under promenaden till jobbet.

Hoppas det ger sig snart.

Av Subban Svensson - 9 februari 2011 10:01

Blev skönt bastubad med rullning i nysnön igår kväll, jättemysigt.

Hände lite annat skönt också som lindrade klådan en del.

Tyvärr så är väl sex och njutning färskvara så när en ny dag kommer längtar min kropp genast efter mera.


Av Subban Svensson - 8 februari 2011 11:43

Efter en stunds väntan kom personen tillbaka och tog bort pluggen och vacumsugen på fittan och bröstvårtorna och sedan hände något jag inte räknat med, personen tryckte in hörselpluggar i mina öron som därefter kompletterades med ett par hörlurar som omsorgsfullt sattes fast.

Det enda jag kunde höra var hårdrock från hörlurarna allt annat ljud var borta, kändes läskigt att stå där utlämnad både blind och döv och med det irriterande dreglandet som blir när man har ballgag.

Kände mig som en naken utlämnad köttbit där jag hängde till allas beskådan vilket gjorde att jag nog blev lite röd i ansiktet men samtidigt kan jag inte neka till att mitt skrev blev allt våtare.


Vet inte hur länge som jag fick stå och svettas i min ensamhet innan jag kände händer på min kropp, kändes som om det var händer överallt.

Händer och fingrar som smekte, nöp, drog och fingrar som utforskade mina hål, kändes mycket konstigt att inte varken kunna se eller höra för man har ingen föraning om vad som kommer att hända förrän det händer.

Kände den hemska smärtan när en mycket elak klämma sattes fast på min svällda bröstvårta snabbt följt av samma smärtsensation på nästa vårta, vred mig i plågor och utstötte något slags gurglande läte men till vilken nytta fast som jag satt.

När smärtan från bröstvårtorna började ge sig lite granna och mer övergå till ett molande kände jag hur det drog i klämman och mina tunga bröst lyftes upp så dom hängde med hela sin tyngd i stackars vårtorna och där blev dom kvar.


Sedan började piskan vina eller snarare piskorna för jag är säker på att det var minst 2 piskor som jobbade, försökte skrika men tror att det bara vart konstiga läten.

Låren både fram och bak och naturligtvis min stjärt och sadistiska som dom tydligen var så skonades inte mitt skrev utan smällar kom även där med jämna mellanrum, trodde jag skulle svimma av smärtan.


När dom äntligen slutade hängde jag helt slappt i mina bojor och inom mig hoppades jag att dom skulle släppa ner mig men så blev inte fallet utan någon kröp in och började slicka min misshandlade fitta samtidigt som någon/några började binda mina bröst, och hårt band dom också så jag riktigt kände hur dom stod rakt ut.

Slickningen upphörde och ersattes av en grym vibrator som började jobba runt min svällda fitta, var väl blöt före men inte blev det bättre av dessa underbara vibrationer men njutningen avbröts när jag kände smärta på brösten och jag insåg att någon roade sig med att droppa stearin på dom stackarna.

Nästa smärtsensation var när klämmorna togs bort för att på ett ögonblick monteras tillbaka men nu vridna 90 grader, fan vad det gör ont.

Mera stearin blev det innan piskningen av mina bröst startade och eftersom dom stod rakt ut kom piskan åt både på ovan och undersida + sidorna naturligtvis, det tog mycket lång tid innan dom var nöjda med resultatet men till slut upphörde slagen och klämmorna och repet togs bort.


Nu blev jag faktiskt nertagen men bara för att läggas på en bänk med stjärten i vädret och så sattes jag fast i denna nya position och till min glädje togs den förhatliga ballgagen bort men jag hann bara slicka läpparna och försöka få fart på käkarna innan en grov kuk kördes in i min mun, sög och slickade allt vad jag var värd samtidigt som han höll ett stadigt tag i mitt hår när han munknullade mig, samtidigt fick jag besök bakifrån av en kuk som började knulla mig hårt samtidigt som han smiskade mina skinkor hårt under ritten.

Kände hur kuken i min mun blev grövre och sedan kom spermafloden farande och jag försökte svälja men mycket rann nog ut i mina mungipor, kuken drogs ut och plötsligt hade jag en fitta i ansiktet som jag lydigt började lapa.


Några roade sig med att misshandla mina piskade bröst och dra våldsamt i bröstvårtorna, kuken i fittan hade tydligen gjort sitt och drogs ut men ersattes snabbt av en annan kuk som trycktes in i mitt andra hål.

Vet inte hur många kukar och fittor som använde mig innan jag fick vila lite, fick faktiskt orgasmer själv också även om det låter konstigt.

Fick ligga stilla en liten stund och flämta innan jag släpptes loss och fick stå upp igen på darriga ben, kände hur sperman rann från mitt ansikte och ner på brösten och från mina hål verkade det komma rena syndafloder av sperma.

Men säg den vila som varar nu blev jag lagd på rygg med benen fastspända uppåt bakåt dvs. med fittan vilt utspärrad till allas beskådan och ballgagen sattes åter på plats och jag blev befriad av mina strumpor och skor så här låg subban helt naturell.


Nu blev det mera behandling av min stackars kropp, blev piskad på fotsulorna vilket inte är skönt kan jag lova men snart flyttade smärtan till min fitta vilket tycktes vara ett populärt objekt tillsammans med den oskyddade insidan av mina lår, piskan var nästan outhärdlig och jag skrek som en gris men ballgagen gjorde nog att det bara kom ut konstiga grymtanden.

När det äntligen slutade låg jag svettig och bara skakade av upplevelsen men kände snart något kallt droppa på min fitta och sedan kom en hand som började smeka runt i mitt kön, kände fingrar inne i fittan och snart förstod jag att det var meningen att hela handen skulle in vilket det även slutade med.

Glad att jag varit med om det förr och personen som gjorde det var ingen nybörjare heller så det var inte så hemskt utan mera skönt att känna sig så uppfylld.


Efter fistningen blev det inte lika skönt när jag kände smärta genom fittan och andra hålet + brösten, vet inte riktigt vad det var men tydligen något med el som var hemskt att utsättas för och jag slet i mina bojor och skrek innanför gagen men det bara fortsatte och jag har aldrig varit så glad som när det slutade.

Fick ligga still en stund nu och gagen togs bort och jag fick någon slags sportdryck att dricka under vilan samtidigt som en skön tunga nosade runt i mitt underliv och flera händer smekte min kropp på ett mjukt och behagligt sätt.


Trots allt som hänt min kropp var jag faktiskt kåt av hela situationen så fittan savade ymnigt och jag njöt av den mjuka behandlingen och snart fick tungan hjälp av en vibrerande plugg som trycktes in i min anal och framkallade sköna vibrationer, tungan fortsatte liksom dom mjuka händerna så snart skakade min kropp av orgasmens vågor.

Behandlingen fortsatte sedan med att mitt kön fick träffa på både dildo och vibrator modell stor och dessa människor fick min kropp i verklig extas så antalet orgasmer kan jag inte minnas.

När jag sedan låg halvt avsvimmad i orgasm dimma så började dom knulla mig igen som jag låg, kändes som om det knullades i timmar och jag kände sperma sprutas över min kropp med jämna mellanrum.

När alla var nöjda så fick jag komma loss till upprätt ställning på mycket skakiga ben och jag kände hur hörlurarna togs av och sedan drogs öronpluggarna ur och en kvinna viskade i mitt öra att jag skulle huka mig ner lite och sedan kissa, var faktiskt kissnödig så jag hukade mig försiktigt ner och lät sedan vattnet komma och hörde plasket när det träffade botten på en hink eller liknande.

Skönt att höra igen och när mitt skvalande slutat och jag reste mig upp fick jag höra applåder, blev nog mycket röd i ansiktet.


Blev sedan förd ut ur huset och lagd i samma bil och när vi väl kom tillbaka till Fruns boning så hjälpte två starka män mig in i hallen där dessa män tackade Frun för lånet och intygade att subban varit mycket skötsam och att Frun inte hade något att skämmas för utan tvärsom.

Dörren stängdes och Frun av mig handbojorna och sedan ögonbindeln, stod och blinkade länge innan jag kunde se något men till slut gick det någorlunda, Frun sa sedan att jag såg ut som ett luder och stank av sperma så en dusch var av nöden och efter det skulle jag infinna mig hos Frun.

Var härligt med en varm dusch och nog hade Frun rätt alltid för hela min kropp verkade täckt med sperma och ansiktet kletigt av fittsås + sperma så efter denna rengöring så gick jag till Frun, hon undersökte min stackars kropp och smörjde mig med kylbalsam och olivluktande olja innan jag fick gå till sängs, noterade att klockan var 01.30 innan jag släckte och tänkte på att jag blev hämtad 16.30 så nog hade det varit intensiva timmar.


Sov som en stock ända till förmiddagen när jag till slut kom upp med stel kropp och gick in i badrummet där jag beskådade min stackars kropp som var fylld av piskmärken, blåmärken, käkarna värkte och tungan hade träningsvärk.

Satte mig på toa för att snabbt hoppa upp igen eftersom min stjärt gjorde ont att sitta på, satte mig mycket försiktigt nästa gång och lät mitt vatten komma.

Bröstvårtorna var ömma och såriga och hela brösten fulla av märken och fittan var mycket känslig och öm efter all piskning, el, fistning och knullande.

Smörjde mitt underliv med fin olja och märkte att stackars clittan knappt gick att vidröra men ändå måste jag erkänna att fittan savade av kåthet trots kvällens behandling.


Det som är lite jobbigt är att jag inte vet vilka dom var eller hur många dom var eller ens hur deras röster låter, dom kanske filmade mig hela tiden eller jag kanske känner någon av dom?

När någon ute på stan tittar på mig blir jag att rodna för det kan ju vara någon som har varit med och sett mig liggande vilt skrevande och frusta av orgasmvågor.

Mycket nyfiken vad som hände runt mig också, fanns det flera slavar?


Gick upp till köket och fick sedan order om att visa upp min kropp för Frun och Master, blev riktigt undersökt och sedan slutade det med att jag stod på alla fyra med tungan in i Fruns fitta samtidigt som Master tog min ömma fitta bakifrån med ett belåtet grymtande.


Satte mig väldigt försiktigt under dom kommande dagarna.

Av Subban Svensson - 8 februari 2011 08:34

Kommit en massa snö under natten men man får väl försöka tänka positivt, verkar vara perfekt bastusnö.

Skönt att springa ut naken och rulla sig i sådan här mjuk härlig pudersnö såvida inte Frun och Master är grymma och tvingar mig att rulla naken i snön utan att ha fått bada bastu före.

Har inte lika hemsk klåda idag så man kan kanske få lite jobb gjort.

Av Subban Svensson - 7 februari 2011 11:35

Tyvärr ger sig inte mina fantasier utan det blir bara värre.

Man är väl som man är antar jag så det är väl bara att acceptera.

Satt och tänkte på vad som hände för några helger sedan, fick order om att göra mig fin både vad gällande smink och frisyr.

Naturligtvis även rakning och smörja kroppen och sedan skulle jag ha stay-ups och högklackat.

När jag var klar så satte Frun i buttpluggen och suganordningen på fittan och även sug på bröstvårtorna sedan fick jag armarna fastsatta på ryggen med handbojor och sedan sa Frun att jag skulle bli bortlånad under kvällen och att jag skulle göra Frun stolt genom att vara en riktigt duktig slavinna.

Efter instruktionerna satte Frun fast en ballgag i min mun så nu var det tydligen slutpratat och sedan fick jag kappan hängd över min kropp och allt avslutades med ögonbindel.

Fick stå så och vänta en stund innan det plingade på dörren och jag hörde Frun prata med någon och sedan föstes jag ut till en bil och väl där blev jag inknuffad bak i bilen, tror att det var någon typ av minibuss.

Låg väldigt obekvämt i bilen och jag skulle tro att färden varade 30-40 minuter innan bilen stannade och jag fick hjälp av starka händer att komma ur, blev sedan ledsagad in i ett hus.

Kändes lite skrämmande eftersom jag inte visste hur många som var i huset eller vad som skulle hända.

Kappan togs bort och jag fördes framåt tills jag blev stoppad och sedan låstes mina handbojor upp men inte blev jag fri utan andra fängsel fästes på mina handleder och mina armar hissades upp mot taket och efter detta fästes en stång mellan mina fotleder som gjorde att mina ben stod riktigt särade vare sig jag ville eller inte.

Mannen eller kvinnan som höll på med mig pumpade lite så att min fitta och bröstvårtor sögs ännu hårdare och sedan fick jag stå så en bra stund, lyssnade och hörde både manliga och kvinnliga röster längre bort men kunde inte avgöra hur många.


Av Subban Svensson - 7 februari 2011 09:25

Klarat av fm fikat men känner ingen riktig arbetssug utan sitter mest med snuskiga fantasier vilket bara gör mig mera liderlig.

Fantiserar om händer som hårdhänt undersöker min kropp och en hård röst som tvingar mig att visa upp mig i alla möjliga förnedrande ställningar utan att kunna dölja en millimeter av min feta kropp och skammen som jag känner när hon/han ser hur min fitta glänser av kåthet.

Var på toa och kunde inte låta bli att smeka lite på den ömma knoppen som fortfarande är svälld mera än vanligt, lät det inte komma utan lekte bara lite.

När den är så svälld går det faktiskt att runka den som en kuk, jätteskön känsla.

Skäms lite nu för när jag sätter fart på mitt kön så blir det nog så att kontoret fylls av fittdoft, att man aldrig lär sig.

Måste försöka skärpa mig och försöka jobba lite, skulle gärna byta fikapaus mot ett ordentlig påsättning så kanske man blev så tillfredställd att man klarade att jobba utan snuskiga tankar.

Undrar om jag är överkåt eller att det är vanligt att tanter sitter och smeker sig själv på toa?

Av Subban Svensson - 7 februari 2011 07:49

Lite trött idag och skulle gärna fått sovit någon timme till.

Kallt och burrigt men ändå inte kallt nog för att behöva ha strumpbyxor vilket är skönt.

Härlig bastukväll med snörullning igår kväll, hela kroppen var röd som en tomat och detta berodde nog inte bara på bastun utan även på lite hjälp av Master och Frun.

Riktigt bastubad får en att känna sig riktigt ren ända in i porerna.

Fick även stora svällda försvarslösa clittan behandlad, när den är så svälld och blottad är känsligheten extrem och varje beröring är som en elstöt rakt in i hjärnan.

Den blev både slickad, piskad och utsatt för vibratorn och när det kombineras med hårdhänt behandling av G-punkten exploderar allt och man bara ligger och rycker i orgasm efter orgasm och tappar koll på både tid och rum.

Var otroligt skönt även om lilla knoppen känns lite öm/känslig och sliten idag, kan väl säga det samma om bröstvårtorna som fick sitta i sugen lång tid igår så dom blev riktigt fläskiga.

Har BH med hål idag så bröstvårtorna gör sig påminda vid varje rörelse jag gör genom att dom gnids mot blustyget.

Märkt att män gillar att titta på min framsida och speciellt hallonen som trycker mot tyget men inte mig emot eftersom jag gillar att bli tittad på.


Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se