Alla inlägg under februari 2011

Av Subban Svensson - 6 februari 2011 16:30

Har som vanligt på Söndagarna tagit en långpromenad och idag inbjöd verkligen vädret till att vara ute.

Blev inte lika vilsam promenad som jag trodde utan jag fick bära stora tunga rostfria pluggen och clitorissugen och som avslutning geisha kulor och gummiringar runt vårtorna, kände mig som en hel järnhandel på promenad.

När jag väl kom hem var jag ju kåt så det rann ner på låren, skönt att få klä av sig naken och Master befriade mig från alla saker, geisha kulorna riktig rann det saft om.

Clittan var svälld som en liten kuk när sugen togs bort men istället för att låta den vila band Master ett gummiband runt den så att den inte kan bli liten igen, sitter så nu med clittkuken stickande ut från min fitta och ska jag vara ärlig så känns det lite jobbigt med stenhård blå clitta (Frun har redan testpiskat lite på den och jag antar att det blir mera av den varan senare).

Misstänker att jag får ha det så tills senare ikväll när vi ska bada bastu och rulla oss i snön.

Borde inte vara kåt efter helgen men erkänner att jag är mer än lovligt kåt just nu.

Sköt om er!!

Av Subban Svensson - 6 februari 2011 13:02

Blev som jag hoppades på morgonen.

Städslaven fick ta mig som frukostunderhållning för gästerna men med sprutförbud naturligtvis.

Blev tagen både hårt och länge och när frukosten var klar fick jag smaka kuk både bak och fram och det hela slutade med att jag fick sperma både i ansiktet och i mitt hål, var jätteskönt att bli ordentligt tagen.

Städslaven fick knulla slavinnan samtidigt som Frun knullade honom med strapen och till hans glädje fick han Fruns tillstånd att spruta.

Även städslaven utsätts för töjövningar så han har tunga stålringar runt pungen för att töja ut den.

Ska gå ut på Söndagspromenad i vackra vädret nu!

Av Subban Svensson - 6 februari 2011 07:49

Lite segt så här på Söndags morgon, är uppe och förbereder frukost tillsammans med städslaven.

Vi har haft nattgäster av ett par, Master och slavinna.

Känner sig lite mörbultad efter kvällens övningar men även lite efterkåt och samma verkar gälla städslaven eftersom hans kuk vajar stolt och vacker, har just kramat den lite för att känna hårdheten.

Fick verkligen visa upp hur mycket vikter som mina läppar tålde igår kväll, känns väldigt väl även idag och blåmärken efter klämmorna syns väldigt tydligt över hela mina fittläppar, vkter i läpparna och sug på clittan.

Bröstvårtorna fick också dessa behandling så det räckte, gummiringar runt dom krakarna så dom svällde och senare klämmor med hemska vikter + alla hårda fingrar som nöp och drog i dom.

Blev även hårt bunden och utnyttjad i alla hål både med kuk och dildos för att avslutas med stora massageapparaten som skickade in mig långt bort i orgasmdimman.

Uppsugen stor svälld clitta blir mycket känslig och när den blir så stor och svälld kan den inte gömma sig.

Som jag börjar känna mig nu hoppas jag verkligen att det blir lite morgonlek!

Premiär i solen igår!!!, satt naken i solen på glasverandan en liten stund och det var underbart att få känns solens strålar över min nakna kropp.

Av Subban Svensson - 3 februari 2011 20:10

Skönt att det går framåt och dagarna blir ljusare, snart sitter man nog i solen och njuter igen!

Blivit pumpad som vanligt men denna gång mera än brukligt, grotesk syn att se kofittan hänga mellan benen + att jag idag fick gå till affären och blotta min nypumpade fitta.

Skinnstövlar med klack och nätstrumpor + generande kort kappa över min för övrigt nakna kropp gav till resultat att kvinnor såg sura ut och män tittade och visst fick några män titta på mera än dom hade trott.

Master gillar att få den på detta vis och hans envishet börjar bära frukt för all pumpning och alla vikter som jag fått bära visar sig genom att mina läppar är mycket större och hängande än förut, lite jobbigt när man simmar och har baddräkt.

Även brösten får sin träning genom att bindas hårt och bröstvårtorna tränas varje dag med vikter så visst har även dessa blivit längre.

Blev bunden idag och fick rumpan piskad riktigt hårt så det känns fortfarande att sitta, fick även suga Master länge innan han tog mig bakifrån samtidigt som jag fick begrava huvudet mellan Fruns lår och låta tungan jobba.

Varit fullt upp som vanligt, fick vara lydig knulldocka till 5 stycken män på helgen så när Söndagskvällen kom kan jag lova att man inte hade några problem att somna.

Hoppas ni alla har det bra!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se