Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Friska vindar!

Av Subban Svensson - 13 september 2011 19:22

Oj vad det blåste mellan mina lår när jag gick hem idag!

Som jag tidigare skrev har jag genom Fruns försorg övergått till att vara en mycket dominant Madame.

Frun tycker att det finns alldeles för många frigåeende lösslavar som verkligen behöver en fast hand i tillvaron = Madame röd som jag har som mitt dominanta namn.

Har inget emot att vara dominant och eftersom jag känner smärtan sedan många år är jag nog mycket duktig på att dressera slavar.

Min ug. sida finns naturligtvis kvar och blir tillfredställd inom hemmets 4 väggar, ingen slav får någonsin se en Madame få pisk för denna syn skulle göra att deras respekt skulle minska.

Gillar att se förtvivlan och skräck i deras ögon när dom inte levt upp till mina krav och vet att straffet kommer.

För att inte tala om alla roliga tävlingar man kan ha slavar till, favoritleken under sommaren har varit punglöpning på alla fyra.

Två slavar startar med kedja eller rep runt pungen som går till en tung stålkula och när starten går gäller det att krypa 25 meter så fort det bara går för att slå sin konkurrent, naturligtvis är det ok att en dominant part hjälper slaven med farthållningen genom att piska honom.

Finns det många slavar kan det bli många heat innan finalen.

Har ridit slavkuk ikväll naturligtvis utan att slaven fick komma utan han fick nöja sig med att jag satte ner min stjärt och fitta över hans ansikte tills jag fick min njutning, slaven fick lite svårt att andas på slutet.

Känner igen slavnaturen mycket väl men manliga slavar verkar ha det värre än kvinnor, trots smärta och förnedring så avslöjar deras ståeende kuk vilken slavnatur dom är, finns inget sätt dom kan dölja detta på.

Har fler än en slav som tvingas gå med kuken inlåst 24/7 så enda gången den får komma ut är dom få gånger som dom lyckas behaga mig nog för att låsa upp.

Städslaven finns kvar och har en något upphöjd position och han får även knulla mig om jag vill så, brukar nog vilja det rätt så ofta om jag ska vara ärlig.

Hoppas ni har det bra i blåsvädret.

Om ni vill kanske jag blir att skriva mycket mera???

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se