Direktlänk till inlägg 13 september 2011

Fortsätter.

Av Subban Svensson - 13 september 2011 20:45

Kan väl skriva några fler rader när man ändå är igång, låter som att taket skulle lätta vilken sekund som helst pga. blåsten.

Njuter av att skriva just nu för en slavtunga lapar mellan mina lår och ömsom slickar alternativt suger min fitta.

Lilla slaven är pluggad därbak och har sin kuk ordentligt uppbunden och allt avslutas med ett rep runt ollonet som fortsätter till min hand.

Bra att ha något att styra slaven med om han skulle börja tappa koncentrationen.

Kommer att bli en skön stund för Madame eftersom jag tänker låta honom jobba länge.

Belöningen om han ger mig mycket njutning kan bli att han får runka av sin kuk inför mina blickar och sedan ner på golvet för att slicka upp sitt kladd.

 
 
Ingen bild

virago

14 september 2011 17:37

Nog tog det länge före du kom igen, mera mera

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se