Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Skönt!

Av Subban Svensson - 15 september 2011 20:52

Veckan snart slut vilket är trevligt.

Har en hel dressyr att syssla med på helgen.

Måste erkänna att jag fortfarande inte förstår det manliga könet, vilket gnäll och grin det är när man låter en man smaka stora strapen!

Normalt ser en man det som helt ok att sätta på en kvinna i analen men när dom utsätts för samma sak är det inte lika roligt?

Har lekt med en slav under kvällen, han blev bunden och piskad riktigt hårt så han glömmer nog inte Madame under närmaste veckan, fick även ett par riktiga rapp på ollonet.

Som tack fick han suga och slicka på mina små söta fötter, blev kåt av att behandla slaven så jag var glad att städslaven fanns för att stilla min kuklängtan.

Måste erkänna att jag fortfarande blottar mig i affären, gillar att bli tittad på!

All träning av Master har gett utdelning på så sätt att mina bröstvårtor är större än någonsin och mina nedre läppar hänger vackert.

Kram/Madame

 
 
Ingen bild

Bill

17 september 2011 18:23

Jag är så otrooooooolingt glad att du har börjat skriva igen! Skulle gärna slicka dig som tack!

 
Ingen bild

strumpbyxan

19 september 2011 18:27

Skulle gärna vilja stå på alla fyra klädd i svarta strumpor och höfthållare och få känna den stora strapen tränga in i mitt trånga hål av dej. Frun skulle gärna få stå framför och pissa på mitt ansikte och inget gnäll här inte. :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se