Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Fullt upp!

Av Subban Svensson - 20 september 2011 19:28

Man kan inte säga annat än att dressera slavar är ett hårt arbete för att få den slav som man vill ha.

Har 2 stycken som verkar arta sig mycket bra, nybörjare däremot kan vara besvärliga att få någon ordning på.

Börjar komma in i att vara dominant och känner att jag njuter av makten, gör mig våt att känna att jag har en slav som inte har annat val än att lyda min minsta vink och eftersom jag mycket väl vet hur en bestraffning känns så går jag inte på deras ynkliga skrik för lite smärta.

Gillar att binda dom hårt och hjälplöst för att sedan retas med hårda nyp i deras vårtor innan stygga klämmorna monteras, älskar att piska deras styva kukar och höra deras flämtande skrik samtidigt som jag ser vilka slavar dom är eftersom kuken inte slaknar utan bara vill ha mera även om deras mun säger något annat.

Gillar att ta dom hårt i nypiskade stjärten och känna deras värme mot mitt kukprydda kön, gillar att träna dom små liven till fittslickare.

Borde finnas ett knullkörkort för alla män så att dom får lära sig att slicka en kvinna.

Tycker om deras blossande röda ansikten dom gånger jag visar upp dom för någon annan dominant som dom inte känner.

Nu ska jag se till att få något varmt och skönt mellan mina lår som förhoppningsvis kan ge lindring till min kåthet.

Kramar

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se