Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Slavmjölkning

Av Subban Svensson - 18 oktober 2011 20:55

Mjölkat slav ikväll, mycket viktigt att kontrollera slavens sexualitet på så sätt att möjlighet till att spruta bestäms helt av hans Madam, på detta sätt får man en mycket lydig lyhörd slav som verkligen vill vara till lags.

Brukar vara så att man förvägrar slaven orgasm men ibland måste man låta slaven få spruta ur sig sin säd och ikväll var en sådan kväll.

Dels så har slaven varit mycket skötsam + att ibland måste man släppa ut säden för att slaven ska må bra i långa loppet.

Enligt slaven själv så kan han inte svara på vad som är värst, inte få spruta eller mjölkningskvällar.

Är väl inte bara njutning för slaven utan även lidande eftersom jag inte ger mig efter 1 litet sprut utan kräver minst 3 och helst 4 sprut innan jag känner mig nöjd och när man kommer till gång 3 och 4 så är det inte längre så njutningsfullt utan mera smärtsamt.

Men med olika metoder ser man till att slaven tömmer sig helt på säd.

Som belöning fick han ligga i badkaret och jag lät mina gyllene droppar falla över hans kropp och till slut fick han slicka mig "torr".

Räckte inte med att bli slickad utan städslaven fick tjänstgöra med sin kuk innan jag kände mig någorlunda tillfredställd.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se