Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Måndag

Av Subban Svensson - 24 oktober 2011 20:36

Haft en lång härlig helg som slavinna som omväxling.

Verkligen fått tjäna och blivit utnyttjad och erkänner att min sub sida verkligen njöt av att få bli behandlad som slavinna.

Hela kroppen värker fortfarande och är täckt av märken, bröstvårtorna kan man knappt ta i utan att hoppa högt och mina hål har verkligen blivit utnyttjade till fullo.

Gnäller absolut inte utan är mera bara nöjd och avslappnad i kroppen även om tankarna gör att det savar lite extra mellan låren.

Har en slav som ligger på golvet och suger på mina tår just nu och tids nog ska han få slicka mig till orgasmer.

Måste ta hand om slaven nu.

Kram

 
 
Emma

Emma

25 oktober 2011 12:45

jätte fin blogg! :D kolla gärna in min med och släng gärna in en kommentar om du har lust med det! :) följa varandra via bloglovin? :P

http://www.emmawidahl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se