Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Willys

Av Subban Svensson - 27 oktober 2011 19:23

Om någon trott att jag slutat busa i mataffären så har ni fel.

Varit på Willys idag och verkligen visat upp mina behag, brösten riktigt uthängda genom en mycket läcker bh som verkligen får mina pattar att välla ut och genomskinlig blus med kort svart kjol och då menar jag kort och till detta läckra svarta stay-ups och som avslutning mycket högklackat.

Stod på huk så att hela skrevet blottades för intresserade och såg mer än en man med glansig blick och bula i byxan, skulle vilja bli tagen i gången med havregryn men då blir man väl portad.

Ingen slavträning ikväll men däremot finns städslaven här ikväll och gissa om han ska få knulla ikväll.

Blir alltid mycket kåt av att blotta mig.

Snart helg vilket känns härligt!

Kram!

 
 
Ingen bild

Trelleborgarn

27 oktober 2011 21:37

Mmm låter härligt.
undrar bara varför jag bor så långt ifrån Willys skulle varit härligt att få gå omkring med ståkuk och tjuvkika på din härliga fitta och underbara bröst :)

 
Ingen bild

hotmale

27 oktober 2011 23:23

jag hade gärna tittat på dej och gärna fått slicka dej inne på den affären.

 
Ingen bild

Bill

1 november 2011 15:19

Oj vad det plötsligt spänner i brallan nu...
Får nog börja handla på Willys.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se