Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Straff.

Av Subban Svensson - 17 november 2011 20:17

Som jag tidigare nämt måste man kontrollera slavars sexdrift eller möjligheter att få utlösning, detta gör att slaven blir mycket motiverad mot sin Madame men ibland måste man lätta på trycket och då ser man även om slaven lekt på egen hand eftersom spermamängden normalt blir mindre.

Har haft slavutlösning här ikväll och sprutet var misstänkt liten mängd och efter lite förhör med slaven erkännde han sina tilltag.

Straffet blev hårt och kommer att både synas och kännas många dagar framöver och till detta tillkom att slaven skickades hem med skinnflådd stjärt och fastlåst kuk (CB 6000) och kommer inte att släppas loss förrän om en vecka med förhoppning att slaven lärt sig en läxa.

Han såg mycket lidande ut när jag smekte hans sargade bakdel och låt honom få borra in huvudet mellan mina bröst, verkar jobbigt för det manliga könet att inte ha en chans på att få stånd.

Kram

 
 
Ingen bild

Bill

18 november 2011 19:29

Tog mig en titt på CB6000 på nätet. Såg inte kul ut att ha den på sig en vecka. Men jag blev faktiskt lite kåt... och det ska man ju helst inte bli om man har en sån.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - Måndag 15 april 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se