Direktlänk till inlägg 21 november 2011

November

Av Subban Svensson - 21 november 2011 21:38

Mörkt blött och tråkigt vad det gäller väderfronten men hellre det än 3 meter snö.

Haft en skön helg och hoppas att ni haft lika.

Varit stygg i kupolen igen, visat upp mig och mina behag på bästa sätt.

Lyckades få en ung skoförsäljare att hjälpa mig pröva skor och ni skulle bara sett hur röd han blev om kinderna när jag särade låren och lät honom spana rakt in i min nakna fitta.

Vet inte varför jag njuter av att göra sådana elaka saker men kåt blir jag.

Testat nya saker på slav, lekt med föremål som man för in i slavens urinrör bla. en tesked och en strumpsticka.

Man får verkligen slaven uppmärksamhet när man testar sådana övningar, liten varning bara att sakerna måste vara riktigt rena och glidmedel skall användas.

Kan inte riktigt gå ner i spagat än men väldigt nära, tränar varje dag om jag ska vara ärlig.

Master har varit envis med min träning och visst har det gett resultat på det viset att mina bröstvårtor numera är betydligt större och köttigare än förr vilket synes uppskattas av små diande män, även vissa läppar är mycket mera framträdande.

Har själv börjat träna bröstvårtorna på en slav och visst verkar det fungera mycket bra även på en slav.

Kramar

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se