Direktlänk till inlägg 24 april 2014

Pumpad.

Av Subban Svensson - 24 april 2014 10:55

Ett ämne som jag gillar och även andra i min närhet som uppskattar att utsätta mig för denna typ av behandling.

Går alltså ut på att sätta vacuum på valda kroppsdelar, bröst, bröstvårtor, hela fittan, clitoris, kuk eller hela paketet med pung och allt.

Finns alltså fina färdiga pumpar till detta att köpa och jag personligen kan då bara rekommendera er att testa detta.

Jag har efter alla års klämmande, sugande och bärandet av tyngder i mina bröstvårtor  fått nästan spenliknande vårtor och det verkar nästan som att desto större dom blir desto roligare att leka med dessa spenar.

Använder man sedan vårtsug blir dessa spenar som sagt ännu större svällda/ köttiga och när sugen tas bort kan man montera en gummiring vid roten på vårtan så att den inte kan gå tillbaka i storlek utan gör den hård och svälld vilket inbjuder till ännu mera lek eller binda rep runt roten på vårtan och hissa stackars pattarna mot taket vilket ger smärta/njutning i stackars bröstvårtorna.

Pumpa fittan är också en sak som blivit mer och mer populär, resultatet är riktigt intressant naturligtvis även beroende på hur lång tid man suger men är det som för mig så kanske det inte är jag som bestämmer hur länge detta ska pågå och då kan fittan ta rent groteska dimensioner, fittläpparna både yttre och inre helt glansiga och fyllda likaså clitoris blir svälld som en liten kuk, blir även mycket känslig stor svälld och försvarslös.

Utseendemässigt blir det rena kofittan som står ut mellan benen och ska man ha kläder när den är uppumpad så har man problem men jag älskar ju att vara naken och måste man funkar det med kjol och troslös.

Känslomässigt blir det speciellt och jag kan bara rekommendera att prova själv, vissa gillar och vissa inte.

Clitorissug tillhör mina favoriter eftersom den bara förstorar clitoris till en liten hård kuk med blottat ollon som inte kan gömma sig utan helt försvarslöst står rakt ut, kan även knyta snöre runt clittkuken så att den håller sig stor och svälld.

Är svälld pumpad idag faktiskt, clitorissug och vårtsug hela kvällen och även på när jag gick till sängs igår kväll, ramlade av under natten men satte på dom igen när jag vaknade och bar dom tills jag skulle gå till jobbet, kort snäv kjol och troslös som alltid gör att styva clittan gnider sig mot kjoltyget när jag går vilket inte gör lilla subban mindre kåt sedan att det syns väl genom blusen vilka styva stora vårtor jag har gör ju att män gärna tittar lite extra.

Pumpar för män/slavar finns ju också och den normala varianten pumpar bara kuken men det finns större varianter som tar hela paketet och gör pung och allt gigantiskt och absolut inte möjligt att bära byxor när den är svälld på detta vis, även lite kul med att göra detta på slavar eftersom objektet inte kan använda sitt organ hur kåt han än är tack vare vätskefyllnaden.

Nedanstående länkar visar bilder på pumpade fittor respektive kukar/pungar och visas det inte ställ då om säkerhetsinställningarna för visning av ”snuskiga” bilder.

https://www.google.se/search?q=pumped+pussy&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=b85YU8_yAujRsASa44CoBw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075


https://www.google.se/search?q=cock+%26+ball+pumping&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fs9YU-iDG_SssQSw6QE&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1075


Kram Subban
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se