Direktlänk till inlägg 25 april 2014

Pussar!

Av Subban Svensson - 25 april 2014 14:26

Härlig helg att vänta solen skiner och varmare ska det bli, tydligen sommar redan enligt väder gubben på tv.

Ingen blir väl direkt förvånad över att höra att subban tänker försöka vara i solen och då naturell, kanske blir tjatig men det är så härligt att leva när sol/värme kommer och subban får vara naken utan att frysa.

Lite öm i både vårtor och clitta idag efter gårdagens intensiva behandling som inte bara innebar pumpning utan även japanska vårtbitare i vårtorna och riktig fastspänning med särade lår och blottad fitta så hårt att man blev helt oförmögen att röra en fena.

Blev sedan behandlad av både tunga och stor kuk som förlustade sig med min hjälplösa kropp för att som final använda stora vibratorn runt min svällda clitta samtidigt som han fistade mig hårt och bestämt och det slutade med att jag vilt frustande skrek ut min orgasm vilket inte fick honom att sluta utan behandlingen fortsatte tills jag kommit ytterligare ett antal gånger minns inte själv hur många.

Sedan släpptes klämmorna på vårtorna loss och han klämde på spenarna så att blodcirkulationen började komma igång igen för att i nästa stund sätta tillbaka klämman dock nu vriden 90 grader, gör ont som satan innan smärtan ger sig + att man är inte lika smärttålig efter orgasm.

Var inte klart med detta utan fortsättning följde vilket innebar både kuksugning, röd stjärt och lydnadsträning men det kanske vi kan berätta om en annan gång.

Kan inte låta bli att smeka lite på lilla knappen under kjolen, känns så skönt och förhoppningsvis kommer någon eller några andra än jag leka med den under kvällen.

Ha en underbar helg!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se