Direktlänk till inlägg 27 april 2014

Morgon.

Av Subban Svensson - 27 april 2014 10:51

Lite soldis men det släpper nog snart hoppas jag.

Mycket väl omhändertagen i solen igår, jättefina fötter med perfekt målade naglar och släta blanka ben och naturligtvis en 100% slät och hårlös fitta och stjärt, slaven är duktig på sitt jobb att han även fick jobba länge med sin tunga är väl i hans ögon bara en stor belöning.

Har en ny plan/fantasi som jag måste försöka genomföra och det är att ha 3 stycken slavar som tar hand om mig när jag ligger naken i solen, grundtanken är att 1 slav slickar fitta medans dom andra 2 suger och leker med varsin bröstvårta och efter 10 minuter byter dom plats och fortsätter och  detta ska fortsätta så länge som jag önskar.

Den slav som ger mig flest orgasmer får belöning och nr 2 och 3 får bestraffning.

Ha en skön dag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se