Direktlänk till inlägg 27 april 2014

Underbart.

Av Subban Svensson - 27 april 2014 18:48

Haft en underbar dag i solen, börjat få riktigt mycket färg men även bränt mig på vissa känsliga delar men det går väl över.

Min lilla slav som var här och hjälpte mig med kroppsvård igår var riktigt röd både på stjärt och rygg när han lämnade mig, eftersom vi var i solen hela tiden och med det jobb han hade blev hans bakdel riktigt bränd av solen.

Har bara varit ensam idag förutom när en vännina kom på fika så ingen annan än jag själv har lekt med min kropp idag, blev tvungen att onanera när jag låg i solen för att lindra värsta klådan.

Känner mig lite så här burrig som man lätt blir efter att blivit stekt en hel dag så det slutar nog med ett skönt bad innan kvällen är slut.

Kan inte släppa tanken på 3 lydiga slavar som sköter om mig i solen men inser att det finns vissa problem, få tag i villiga slavar är inget problem men få tag i slavar som kan tänka sig tjäna tillsammans med andra slavar är svårare.

Dom flesta är inte öppet undergivna och är inte villiga att visa sig för andra vilket blir ett problem i ett fall som detta.

Tycker ni gärna får skriva någon kommentar eller rad i gästboken så jag vet att ni lever!

 
 
Ingen bild

mr.qer

27 juni 2014 11:23

Var hittar man dig? Vore häftigt att få smygtitta på dig sola ;) vem vet, kanske straffa dig, eller bli straffad för att jag sitter i buskarna och tittar

Subban Svensson

6 augusti 2014 09:13

Skäms inte för att visa mig naken som du kanske förstått.
Men tyvärr tänker jag inte ge dig adressen.

 
Ingen bild

Kalleponken

24 juli 2014 18:35

Underbart att se dina inlägg igen, dock förefaller det som om de tidvis är lite sporadiska. Likväl måste du få all uppmuntran för att du återupptagit bloggen.

Subban Svensson

6 augusti 2014 09:10

Tack Kalleponken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se