Direktlänk till inlägg 6 augusti 2014

Solsken!

Av Subban Svensson - 6 augusti 2014 11:33

Vilken sommar!, kläder skor vem behöver sådant när det varit så underbart skönt utan.

Lilla subban har i princip varit naken i 5 veckor och njutit av varje sekund och subbans kropp har aldrig tidigare varit så brun, finns inte en millimeter på subban som inte är brun.

Hoppas verkligen även ni haft möjlighet att njuta av det varma härliga vädret och känt hur lustarna rinner till.

Alla är inte så vana vid solen, hade en liten blekfet slav som nog aldrig någonsin varit naken i solen så naturligtvis fick han lägga sig naken på slavplankan med stjärten upp och sedan bli fastlåst i denna position och efter 2 timmar såg hans stjärt ut som han blivit smiskad i timmar och efter denna solbehandling blev det en riktig omgång liggande över subbans knä och som avslutning på stjärtbehandlingen fick han sitta med sin nakna stjärt på en spikmatta innan han fick krypa fram och kyssa subbans fot och tacka för bestraffningen.

Han led något fruktansvärt kan jag meddela, slavplankan beskrev jag inte men det är en rätt så bred planka med remmar som ser till att offret ligger kvar på sin plats + att den har ett hål så att kuk och pung på manlig slav hänger ner och kan behandlas fast slaven ligger på mage.

Bara för att jag haft en slav ska ni inte tro att jag slutat vara undergiven utan tvärsom har nog subbans undergivna sida fått mer än sin beskärda del under sommaren vilket jag ska berätta mera om bara jag får lite tid över.

Sommarkramar från subban.

 
 
Ingen bild

Oerfaren

27 augusti 2014 23:36

Mycket härligt skrivet skulle verkligen vilja testa på att vara undergiven en kvinna som dig

Subban Svensson

30 juni 2015 08:21

Testa vet jag!

 
Ingen bild

cbt

31 augusti 2014 21:30

har nyss tittat på en film om en man som hängde i pungen med ett rep från taket i över 2 minuter, det finns härliga filmer om cbt

Subban Svensson

30 juni 2015 08:21

Hur lång tid skulle du klara?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se