Direktlänk till inlägg 1 juli 2015

Fikapaus

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.


Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobbigt med safterna som lätt gör fläck på både stol och kjol när jag suttit men det positiva är väl att ingen kan beskylla mig för att ha en torrfitta.


Busade lite när jag handlade igår = blottade mig, kan inte låta bli ibland hade högklackat och kort kjol som knappt täckte min fitta och på ovandelen min BH med öppningar för vårtorna som vid tillfället var behandlade med vårtsug så att dessa två var både groteskt stora och riktigt styva så att dom inte kunde döljas alls under min tunna tajta blus utan verkligen stack ut som styva spenar.


Kände mig väldigt luderaktig och kände många blickar på mig redan under promenaden till affären och väl inne lyckades jag ”råka” blotta min rakade våta fitta för två olika män som nog hann få en riktigt god insyn i vad jag har mellan mina ben, blev tvungen att onanera så fort jag kom tillbaka hem.


Nej nu är kaffestunden vid datorn slut och jag ska ut i solen igen!

 
 
Ingen bild

80

2 juli 2015 00:19

Mmm hade inte haft något emot att få mig en titt på dig. Männen i affären blev säkert positivt överraskade av din lilla show du ställde till med ;-)

Subban Svensson

2 juli 2015 06:47

Tack och lov att män gillar att få se lite intimt annars blev man väl polisanmäld.
Kan ju inte neka till att jag blir kåt av att visa upp mig eller bli uppvisad.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se